- Amestecă 3 crenguțe mici de lămâiţă cu o bucată de 10 cm de ghimbir proaspăt ras şi 4 căţei de usturoi tăiaţi. Tot procesul trebuie făcut într-o tigaie mare, la foc mediu.
- Adaugă 4 căni de zeamă de la o altă supă de pui şi lasă amestecul să fiarbă. Apoi, dă focul mic şi mai lasă amestecul pe foc pentru încă 30 minute.
- Dă amestecul deoparte şi strecoară ingredientele. În paralel, încălzeşte o lingură de ulei de măsline şi adaugă 1 kg pulpe superioare de pui LaProvincia tăiate în bucăţi mici dezosate. Lasă totul să se uniformizeze deasupra focului pentru 5 minute.
- Adaugă 350 g de ciuperci albe Champignon proaspete, tăiate în patru bucăţi şi lasă-le pe foc pentru 5 minute. Apoi, plusează cu 2 linguriţe de pastă de curry, sucul de la un lime şi trei linguri de sirop de peşte.
- Completează cu amestecul de pui şi ţine-l ocupat cu 400 g de lapte de cocos pentru 15-20 minute.
- Ia spuma cu o lingură specială şi, apoi, adaugă o ceapă roşie tăiată felii. Găteşte pentru 5 minute.
- Ia totul de pe foc şi completează: un sfert de lingură de coriandru tăiat.
- În paralel, fă un amestec de servire: un alt sfert de lingură de coriandru tăiat, felii dintr-un lime şi un ardei iute tăiat felii.
Poftă bună de supă de pui thailandeză!
Rețeta de supă de pui thailandeză este de neuitat. Fie pentru că îți place să mănânci feluri picante, fie că adori supele sau preferi rețetele diferite de cele tradiționale, vei povesti despre acest preparat pus în scenă chiar de tine.
Include în rețeta ta produse crescute natural LaProvincia! Nu vei regreta!