Ups! Iată cum salvează marii bucătari mâncărurile prea sărate!

“Îmblânzește” mâncarea cu o bucată de cartof.

Amidonul atrage lichidul care conţine sare, iar cartoful va deveni sărat. Lasă bucata de cartof în mâncare pentru 5-10 minute, apoi gustă din nou. 

Ai scăpat destul de multă? O soluţie practică este și să diluezi preparatul. Adaugă mai multe roşii pasate în sos și încă o cană de apă în supă. Completează cu ingrediente şi observă cum gustul se ameliorează.

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi trucul!

Cum să gătești pui la cuptor fără tavă?

Iată secretul!

Cum să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp?

Află tot!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase