Ups! Iată cum salvează marii bucătari mâncărurile prea sărate!

“Îmblânzește” mâncarea cu o bucată de cartof.

Amidonul atrage lichidul care conţine sare, iar cartoful va deveni sărat. Lasă bucata de cartof în mâncare pentru 5-10 minute, apoi gustă din nou. 

Ai scăpat destul de multă? O soluţie practică este și să diluezi preparatul. Adaugă mai multe roşii pasate în sos și încă o cană de apă în supă. Completează cu ingrediente şi observă cum gustul se ameliorează.

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție