Pătrunjelul, mărarul, leușteanul, ceapa verde și alte verdețuri cu rădăcină sau tulpină lungă pot fi păstrate în frigider pentru 7 sau chiar 10 zile dacă le tai 0.5 cm din partea de jos a codițelor și le așezi într-un pahar cu apă. Schimbă apa la câte 2 zile.
Salata se veștejește? Salata verde își păstrează și ea proprietățile pentru 2-3 zile dacă o pui într-o pungă închisă ermetic alături de un șervețel bine umezit.
Verdețurile depozitate necorespunzător își pot pierde prospețimea și culoarea intensă datorită lipsei de apă.
Când ai mâncat ultima oară salată de pui cu zmeură? Gustul celor două ingrediente aduse împreună este, poate, cel mai bun mod de a descrie gastronomic începutul de vară. Și este ușor de făcut.
De fiecare dată când vrei să mănânci ceva ușor, colorat și delicios, ai la dispoziție rețeta de rulou din piept de pui. Ușor de preparat, mâncarea este bogată în ingrediente sănătoase și savoare.
Te-ai pregătit pentru vacanțele la mare sau evadările la piscină? Noi te echipăm cu o rețetă de shaorma cu pui și iaurt care are grijă de corpul tău, oferindu-ți energie cu puține calorii.