Află ce verdețuri se mențin proaspete în frigider mai mult timp

Pătrunjelul, mărarul, leușteanul, ceapa verde și alte verdețuri cu rădăcină sau tulpină lungă pot fi păstrate în frigider pentru 7 sau chiar 10 zile dacă le tai 0.5 cm din partea de jos a codițelor și le așezi într-un pahar cu apă. Schimbă apa la câte 2 zile.

Salata se veștejește? Salata verde își păstrează și ea proprietățile pentru 2-3 zile dacă o pui într-o pungă închisă ermetic alături de un șervețel bine umezit.

Verdețurile depozitate necorespunzător își pot pierde prospețimea și culoarea intensă datorită lipsei de apă.

Folosește acest secret când prepari următoarele rețete

Salată de pui cu zmeură

Când ai mâncat ultima oară salată de pui cu zmeură? Gustul celor două ingrediente aduse împreună este, poate, cel mai bun mod de a descrie gastronomic începutul de vară. Și este ușor de făcut.

Dificultate
Mică
Timp de preparare
30 min.
Deschide

Rulou din piept de pui

De fiecare dată când vrei să mănânci ceva ușor, colorat și delicios, ai la dispoziție rețeta de rulou din piept de pui. Ușor de preparat, mâncarea este bogată în ingrediente sănătoase și savoare.

Dificultate
Mică
Timp de preparare
45 min.
Deschide

Shaorma cu pui și puține calorii

Te-ai pregătit pentru vacanțele la mare sau evadările la piscină? Noi te echipăm cu o rețetă de shaorma cu pui și iaurt care are grijă de corpul tău, oferindu-ți energie cu puține calorii.

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
60 mins
Deschide

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Sunt de acord să primesc informații despre produse, campanii, rețete și alte subiecte LaProvincia. Termeni și condiții.
Carte de secrete culinare - 5 secrete din bucătărie pe care trebuie să le afli