Cum să obții perișoare care nu se desprind?

Ciorba de perișoare este o delicatesă, fiind îndrăgită până și de cei mai mofturoși de la masă. Ca să nu îți dezamăgești invitații cu perișoare destrămate, pune în practică aceste sfaturi utile:

  • folosește carne slabă, fără prea multe grăsimi, cum ar fi carnea tocată de pui LaProvincia;
  • adaugă în compoziție orez prefiert, însă care să fie ușor întărit. El va mai fierbe și când pui perișoarele în ciorbă;
  • folosește albușuri de ou pentru a obține o compoziție închegată;
  • dacă ai o compoziție prea lichidă, adaugă firimituri de miez de pâine pentru a o îngroșa.
Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Află rețeta succesului!

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție