Cum să obții perișoare care nu se desprind?

Ciorba de perișoare este o delicatesă, fiind îndrăgită până și de cei mai mofturoși de la masă. Ca să nu îți dezamăgești invitații cu perișoare destrămate, pune în practică aceste sfaturi utile:

  • folosește carne slabă, fără prea multe grăsimi, cum ar fi carnea tocată de pui LaProvincia;
  • adaugă în compoziție orez prefiert, însă care să fie ușor întărit. El va mai fierbe și când pui perișoarele în ciorbă;
  • folosește albușuri de ou pentru a obține o compoziție închegată;
  • dacă ai o compoziție prea lichidă, adaugă firimituri de miez de pâine pentru a o îngroșa.
Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi trucul!

Cum să gătești pui la cuptor fără tavă?

Iată secretul!

Cum să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp?

Află tot!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Află rețeta succesului!

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție