Cum să repari o ciorbă de pui prea acră?

Dacă ai scăpat prea mult borș sau zeamă de lămâie în ciorbă, preparatul încă mai poate fi salvat. Să te apuci să gătești de la 0 ar însemna muncă în plus, așa că încearcă aceste metode pentru a reduce din acreală:

  • strecoară ciorba de jumătate din cantitatea de zeamă, umple înapoi oala cu apă și las-o să dea în clocot;
  • adaugă 1-2 linguri de smântână în bolul cu ciorbă pentru a echilibra gustul;
  • dacă ai obținut o ciorbă mult prea acră, înlătură toată zeama. Fierbe separat o altă zeamă cu ardei, păstârnac, cartof, morcov, toate întregi. Adaugă în această nouă zeamă bucățile de pui și de legume din vechea ciorbă, înlătură legumele întregi și ai o ciorbă numai bună de savurat!
Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție