Ciorbă de pui

Rețete de ciorbă de pui gătite cu suflet, legume proaspte și pui de casă. Gustoase și aromate, de gătit pentru prânz sau cină.

Ciorbă din pui cu fasole verde

Ciorba de pui cu fasole verde oferă corpului o mulțime de vitamine și minerale și are un gust extrem de bun. O poți prepara pentru prânz sau cină sau chiar o poți lua cu tine la birou pentru un prânz copios.

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
60 min.
Deschide

Ciorbă de pui de țară cu salată verde

Un preparat plin de gust și vitamine, ciorba de pui cu salată verde se prepară ușor și te umple de energie. Este sățioasă, delicioasă și reprezintă un prânz bun în zilele călduroase. Îți recomandăm să o mănânci cu un ardei iute proaspăt.

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
90 min.
Deschide

Ciorbă de pui cu lobodă roșie

Ciorba de pui cu lobodă roșie este hrănitoare și bogată în nutrienți. Se servește caldă, dar este foarte bună și rece cu ceapă verde în zilele mai călduroase. Gustul preparatului te duce cu gândul la mesele de prânz din copilărie.

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
90 min.
Deschide

Borș rusesc de pui și sfeclă

Borșul rusesc de pui și sfeclă este un preparat pe care trebuie să îl încerci măcar o dată în viață. Hrănitor și revigorant, borșul este bogat în nutrienți de care ai nevoie pe tot parcursul anului, dar cu precădere în sezonul rece.

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
70 min.
Deschide

Ciorbă bănățeană cu carne de pui

Ciorbă bănățeană cu carne de pui se prepară rapid și ai posibilitatea să folosești toate legumele pe care le ai la îndemână. Vei obține un preparat consistent și sănătos, bun și pentru cei mici.

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
90 min.
Deschide

Ciorbă de perișoare de pui

Ciorba de perișoare de pui este un deliciu care s-a păstrat încă din copilăria multora dintre noi. Potrivită sezonului de iarnă (și nu numai), rețeta este ușor de preparat și vine cu un rezultat rapid de savurat.

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
60 min.
Deschide

Ciorbă rădăuțeană de pui

Ciorba rădăuțeană de pui poate face parte dintr-un meniu de sezon. Bogată în ingrediente, servită caldă, ciorba înseamnă un spectacol de gusturi și culori - care este ușor de gătit. Mulți am dori să o gătim des. Și putem.

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
150 min.
Deschide

Ciorbă de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec înseamnă o bogăție de ingrediente într-o farfurie adâncă. Orez, ou, smântână, lamâie, verdețuri, pui. Este acrișoară, ușoară și la fel de bună consumată fierbinte sau rece. Ușor de preparat și ușor de savurat.

Dificultate
Medie
Timp de preparare
70 min.
Deschide
Categorii

Alege-ți următoarea rețetă în funcție de tipul de carne de pui de care ai poftă astăzi!

carne-tocata

Pui de tara LaProvincia


Hrăniți dintr-o agricultură proprie responsabilă, puii LaProvincia oferă o carne gustoasă autentică. Oferim o gamă largă de produse din carne de pui pentru a face față și celor mai creativi pricepuți în ale gastronomiei.

Mereu interesați în selecționarea cu atenție și ambalarea la cele mai înalte standarde a produselor noastre, aducem un aport în dezvoltarea tehnologizării producției de carne de pui.

Alege, gătește, mănâncă! Poftă bună!

Vezi toate produsele

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase