Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Ai gătit prea multă friptură de pui sau pui la cuptor pentru masa de Crăciun? Nu arunca resturile, ci păstrează-le pentru un nou preparat! Risipa de mâncare poate fi evitată astfel:

  • păstrează pieptul de pui pentru a-l folosi la o salată verde;
  • pregătește o garnitură, precum piure sau cartofi copți și servește-o alături de carnea de pui;
  • dacă ți-au rămas câteva frigărui de la prânz, reinventează-le la cină într-o pizza delicioasă;
  • pune de-o tocăniță de cartofi și adaugă câteva bucăți de pui la sfârșit pentru a-i oferi mai multă savoare.

Puiul rămas de la grătar poate fi refolosit într-o mulțime de moduri, așa că nu-l lăsa să stea singur în frigider. Prepară o nouă rețetă gustoasă și bucură-te de o masă în familie!

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție