Secretul depozitării condimentelor acasă

Mirodeniile se păstrează în recipiente închise ermetic, la temperatura camerei, în medii uscate și ferite de razele soarelui.

Cum să nu depozitezi condimentele:

  • în apropierea aragazului fiindcă aburii și căldura le pot altera
  • sau în frigider pentru că umiditatea crescută conduce la apariția mucegaiului.

De ce este așa de important? De la simplul piper până la mixuri complexe de mirodenii, toate își pot pierde calitatea și aroma dacă nu sunt păstrate în condiții optime.

Bucură-te de condimente proaspete și aromate tot timpul!

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi ce poți face!

Ce să faci cu piureul rămas de la masă

Hocus-pocus și ai aflat!

Cum să cureți un kiwi ușor, ca prin magie

Descifrează secretul!

Cum trebuie să arate un pui bine gătit

Folosește acest secret când prepari următoarele rețete

Tocăniță de pui cu sos de nuci și rodie

Acest preparat este un adevărat ospăț. Gustul puțin dulceag al siropului de rodie, combinat cu nucile și puiul fraged va fi repede îndrăgit de oricine are ocazia să guste din acest preparat gustos.

Dificultate
Mică
Timp de preparare
120 min.
Deschide

Pui curry

Rețeta de pui curry amestecă măiestria românească cu gustul indian ca să îți creeze un spectacol culinar în culori și arome. Ai nevoie de aproape o oră și câteva ingrediente ca să transformi clasicul piept de pui într-un delicios preparat pe bază de curry.

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
45 min.
Deschide

Pui pe sticlă la cuptor

Rețeta de pui pe sticlă la cuptor este deliciul serilor în familie. Recomandat pentru o cină de patru persoane, puiul pe sticlă este un preparat care merită fiecare efort pe care îl pui în procesul de gătire.

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
100 min.
Deschide

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție