Rețeta de pui pe sticlă la cuptor este deliciul serilor în familie. Recomandat pentru o cină de patru persoane, puiul pe sticlă este un preparat care merită fiecare efort pe care îl pui în procesul de gătire.
Rețeta de mai jos se bazează pe un pui întreg cu o greutate aproximativă de 1,5 kg. Cel puțin patru persoane se vor bucura de preparat. Îi poți servi cu copănele, pulpe superioare, aripioare sau piept de pui.
Rețeta de pui pe sticlă la cuptor este una pe care îți recomandăm să o calculezi dinainte. Puiul va avea nevoie de un proces de marinare, ca să îi exploatezi frăgezimea. Rezultatul final va avea o crustă delicioasă.
Rețeta de pui pe sticlă la cuptor are nevoie de două etape – pregătirea sau marinarea puiului și prepararea în sine. Totuși, aceasta este o rețetă de dificultate medie. Ca ustensile, vei avea nevoie de:
Rețeta de pui pe sticlă este asemănătoare cu cea de rotisor sau cu puiul umplut la cuptor. Gustul, însă, este unul unic și desăvârșit – fraged pe interior și exterior, dar cu o crustă crocantă.
Puiul împrumută gustul condimentelor, așa că vei învăța, în timp, ce condimente mai poți adăuga. Dacă ai terminat rețeta, strânge-i pe cei din casă la masă!