Ai nevoie de un bătător de carne, foc mediu și un capac pentru tigaie. După ce ai bătut fileul de piept de pui pune-l în tigaia încinsă la foc mediu și ține-l pe fiecare parte câte 1 minut, iar apoi acoperă cu un capac, dă focul la intensitatea cea mai mică și lasă pieptul de pui încă 8-9 minute. Fii atent și la el, nu doar la ceas!
Pieptul de pui poate deveni uscat din cauza temperaturii prea mari și evaporă foarte repede grăsimile.
Temperatura scăzută de gătire și capacul mențin sucul pieptului de pui în interior.
Rețeta noastră de șnițel de pui fără pesmet îți pune pe masă gustul delicios, clasic, parizian al șnițelului de casă, cel pe care nu îl găsești în restaurant. Ai nevoie de puțină îndemânare, o oră și poftă de ceva bun.
Adu savoarea bucătăriei franceze la tine în bucătărie și surprinde-ți papilele gustative cu o combinație de arome într-o singură farfurie.
Când ai mâncat ultima oară salată de pui cu zmeură? Gustul celor două ingrediente aduse împreună este, poate, cel mai bun mod de a descrie gastronomic începutul de vară. Și este ușor de făcut.