Află cum să păstrezi culoarea vie a legumelor

Legumele gătite îți păstrează proprietățile și culoarea dacă le blanșezi. Pune o oală cu apă la fiert, iar atunci când ajunge la punctul de fierbere adaugă legumele și lasă-le să fiarbă pentru 2-3 minute. Scoate-le și pune-le direct într-un bol mare cu apă rece și gheață. 

De ce să faci asta? Legumele rămân crocante și viu colorate în timp ce nutrienții și vitaminele se păstrează intacte. Este recomandat să folosești acest truc mai ales în cazul legumelor verzi precum broccoli, sparanghel, mazăre sau păstăi de fasole.

Bucură-te de tot ce au legumele de oferit!

Folosește acest secret când prepari următoarele rețete

Pulpe de pui cu muștar, miere și morcovi caramelizați

Această rețetă este perfectă pentru un prânz sau o cină leneșă, deoarece este foarte ușor de preparat.

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
60 min.
Deschide

Pui marinat la cuptor

Prepararea puiului la cuptor este una dintre cele mai cunoscute și eficiente metode de a găti acest tip de carne. De asemenea, marinada și carnea de pui sunt combinația care oferă un gust special și inedit.

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
140 min.
Deschide

Pui cu sparanghel și cartofi dulci la tigaie

Puiul cu sparanghel și cartofi dulci la tigaie este un preparat echilibrat și potrivit pentru o dietă sănătoasă. Acest fel de preparat este plin de nutrienți și gust fără a avea un conținut mare de grăsimi. Puiul cu sparanghel și cartofi dulci este aspectuos și poate fi servit la prânz sau cină.

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
30 min.
Deschide

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Sunt de acord să primesc informații despre produse, campanii, rețete și alte subiecte LaProvincia. Termeni și condiții.
Carte de secrete culinare - 5 secrete din bucătărie pe care trebuie să le afli