Legumele gătite îți păstrează proprietățile și culoarea dacă le blanșezi. Pune o oală cu apă la fiert, iar atunci când ajunge la punctul de fierbere adaugă legumele și lasă-le să fiarbă pentru 2-3 minute. Scoate-le și pune-le direct într-un bol mare cu apă rece și gheață.
De ce să faci asta? Legumele rămân crocante și viu colorate în timp ce nutrienții și vitaminele se păstrează intacte. Este recomandat să folosești acest truc mai ales în cazul legumelor verzi precum broccoli, sparanghel, mazăre sau păstăi de fasole.
Bucură-te de tot ce au legumele de oferit!
Această rețetă este perfectă pentru un prânz sau o cină leneșă, deoarece este foarte ușor de preparat.
Prepararea puiului la cuptor este una dintre cele mai cunoscute și eficiente metode de a găti acest tip de carne. De asemenea, marinada și carnea de pui sunt combinația care oferă un gust special și inedit.
Puiul cu sparanghel și cartofi dulci la tigaie este un preparat echilibrat și potrivit pentru o dietă sănătoasă. Acest fel de preparat este plin de nutrienți și gust fără a avea un conținut mare de grăsimi. Puiul cu sparanghel și cartofi dulci este aspectuos și poate fi servit la prânz sau cină.