Puiul cu sparanghel și cartofi dulci la tigaie este un preparat echilibrat și potrivit pentru o dietă sănătoasă. Acest fel de preparat este plin de nutrienți și gust fără a avea un conținut mare de grăsimi. Puiul cu sparanghel și cartofi dulci este aspectuos și poate fi servit la prânz sau cină.
Ingredientele din această rețetă au fost gândite pentru 3 porții. Dacă vrei să prepari o cantitate mai mare sau mai mică, îți recomandăm să ajustezi cantitățile.
Pe cât de simplu de preparat, pe atât de aspectuos și de gustos este puiul cu sparanghel și cartofi dulci la tigaie. Servit la prânz sau la cină alături de un pahar de vin, acest fel de mâncare va încânta papilele gustative.
Puiul cu sparanghel și cartofi dulci se prepară în 30 de minute și nu necesită tehnici complicate de gătire. Ca ustensile, ai nevoie de:
Dacă nu vrei un preparat picant, scoate din rețetă praful de chilli. Servește preparatul cald la masa de prânz sau la cină alături de un pahar de vin alb. Pieptul de pui poate fi lăsat file-uri pentru un aspect mai plăcut.
Preparatul perfect pentru cinele speciale, dar și pentru o masă de prânz ușoară. O masă sănătoasă și plină de gust pe care o pregătești în 30 de minute cu 3-4 ingrediente principale și puțină pasiune.
Puiul cu sparanghel și cartofi dulci este plin de nutrienți și vitamine care să te energizeze într-un mod sănătos.