Gătește la cuptor!
Preparatele la cuptor au nevoie de o cantitate mică de grăsimi adăugate sau nu au nevoie de acestea deloc. În plus, coacerea se face prin intermediul aerului cald, iar alimentele nu intră în contact cu suprafețe sau uleiuri care au temperaturi extreme și care dăunează calității alimentelor. Adaptează rețetele tale preferate pentru gătirea la cuptor și vei obține preparate cu mai puține calorii.
De unde vin caloriile? Numărul de calorii pe care îl are un preparat depinde de mai mulți factori precum tipul de carne, ingredientele folosite și modalitatea de gătire. Carnea de pui este o carne slabă, dar puiul gătit în baie de ulei are un număr mai mare de calorii decât puiul gătit la cuptor.
Un deliciu crocant, condimentat și bun de savurat direct din mână, când se mai răcește puțin. Probabil că ai mai gustat aripioare de pui în oraș sau la altcineva la masă și ți-a plăcut, așa că trebuie să știi că nu este deloc greu să le prepari acasă la tine.
Puiul marinat în bere la cuptor este un un fel de mâncare pe care îl pregătești foarte ușor și pe care îl poți servi în diverse combinații. Cald, alături de o garnitură de orez cu legume ori cartofi natur sau rece într-o salată fresh a doua zi pentru birou.
Rețeta de pui întreg cu mere se prepară pentru o masă festivă. Puiul capătă o culoare aurie de la sosul de mere, iar gustul este spectaculos. Invitații tăi cu siguranță vor avea parte de o surpriză culinară neașteptată, iar gustul dulceag va surprinde într-un mod plăcut.