Rețeta de pui întreg cu mere se prepară pentru o masă festivă. Puiul capătă o culoare aurie de la sosul de mere, iar gustul este spectaculos. Invitații tăi cu siguranță vor avea parte de o surpriză culinară neașteptată, iar gustul dulceag va surprinde într-un mod plăcut.
Această reţetă a fost gândită pentru 8 porții. Dacă vrei să pregătești această rețetă pentru mai puține persoane, poți să folosești pulpe sau piept de pui, în loc de un pui întreg. Îți recomandăm însă porție dublă. Poți să păstrezi în frigider ce îți rămâne pentru a doua zi, preparatul o să fie la fel de gustos.
Pui întreg cu mere, un preparat extrem de aromat, perfect pentru ocazii speciale sau pentru masa de Crăciun. Această rețetă va ajunge pe lista preferatelor tale și o vei servi la mesele cu mulți invitați mai des decât te aștepți. Se prepară ușor, iar rezultatul final este irezistibil de gustos.
Această reţetă poate fi preparată cu ușurință. Ai nevoie de următoarele ustensile:
Acest preparat face parte din atmosfera de Crăciun și va umple casa cu un miros irezistibil.
Așezat ca preparat principal, în mijlocul mesei, va atrage cele mai pofticioase mâini, grăbite să ia prima porție.