Puiul marinat în bere la cuptor este un un fel de mâncare pe care îl pregătești foarte ușor și pe care îl poți servi în diverse combinații. Cald, alături de o garnitură de orez cu legume ori cartofi natur sau rece într-o salată fresh a doua zi pentru birou.
Ingredientele enumerate au fost folosite pentru trei porții mari. Cantitățile se pot schimba, mai ales că acest preparat este unul versatil. El poate fi servit cald la o masă de prânz ori cină sau rece în salate. Cu garnitură, sos sau chiar simplu.
Puiul marinat în bere la cuptor este un pui fraged și aromat. Acest fel de mâncare se poate servi cu diverse garnituri și este o alegere bună pentru masa de prânz sau de seară. Hai să descoperim împreună cât de ușor este de preparat!
Puiul marinat în bere la cuptor este ușor de gătit din mai multe puncte de vedere. Marinarea nu cere mult efort din partea ta – trebuie doar să amesteci ingredientele, să pui puiul acolo și… să îl lași pentru câteva ore la frigider! Procesarea termică este făcută de cuptorul tău, tu doar dă-i ceva de făcut. Ai nevoie de următoarele ustensile:
Când te gândești la ce vei găti mâine și lista de opțiuni pare să se fi epuizat, pune repede puiul la marinat. Poți sta fără griji, mâine trebuie doar să-l pui la cuptor și masa e gata. Dacă rămâne mâncare în plus poți face un pachet pentru prânzul tău sau al celor dragi ție.