5 antreuri cu pui pentru seara de revelion

Anul 2019 aproape că a luat sfârșit și te apropii cu pași grăbiți de noaptea magică dintre ani. Este momentul promisiunilor, a rezoluțiilor și a planurilor de viitor, dar nu se pot face nici rezoluții, nici promisiuni și nici planuri pe stomacul gol. 

Înainte de haina nouă sau de sortimentul de șampanie gândește-te la meniul pe care vrei să îl pregătești și organizează-te din timp. Întâmpină noul an cu o masă delicioasă.

Iată 5 antreuri cu pui pe care le poți pregăti pentru masa de revelion fără să petreci timp prea mult în bucătărie. În plus, invitații tăi se vor delecta cu preparate delicioase și te vor lăuda cu siguranță.

Chifteluțe de pui Kiev

Chiteluțele de pui Kiev sunt chiftele fragede și aromate. Carne de pui condimentată și cu o textură aerată care ascunde în interior o compoziție din unt și cașcaval aromatizată cu pătrunjel și usturoi. Un deliciu pe care îl poți servi ca antreu alături de alte preparate de tip finger food, legume proaspete, salate și mini garnituri.

Sunt ideale și calde și reci, ceea ce înseamnă că le poți pregăti din timp pentru seara de revelion astfel încât să nu te aglomerezi atunci.

Brioșe cu pui

Brioșele cu pui reprezintă un deliciu de savurat cu oamenii dragi ție la masa de revelion. Preparatul conține piept de pui, ceapă verde, cașcaval și condimente. Se pregătesc în mai puțin de 60 de minute și îți oferă posibilitatea să improvizezi și să reinventezi preparatul.

În forma de brioșă sau îl altă formă gândită de tine vei impresiona atât prin aspect cât și prin gust. Le poți servi în seara de revelion alături de o salată consistentă, roșii cherry, mozzarela și orice îți mai trece prin cap.

Salată de pui Capricciosa

Salata cu pui Capricciosa este un preparat cu prospețime și gust de sărbători. Conține piept de pui, morcov, țelină și ardei gras, care îți aduc aportul de vitamine și nutrienți de care ai nevoie. Legumele pentru salată se blanșază și îți păstrează astfel o mare parte din proprietăți.

Poți aranja salata de pui Capricciosa în orice formă dorești pe farfurie, așa că lasă-ți imaginația să zburde. Invitații tăi se vor bucura de un antreu reușit dacă le oferi și puțină pâine prăjită unsă cu usturoi.

Piept de pui în aluat de bere

Ideal pentru mini frigărui sau servit ca atare, pieptul de pui în aluat de bere este un preparat care va încânta multe papile gustative. Pieptul de pui în aluat de bere este un pui fraged învelit în aluat pufos care merge de minune cu aproape orice. 

Prepară pieptul de pui în aluat de bere sub formă de degețele sau crochete de 8-10 cm și așază-l în pahare sau borcănașe stilizate. Prepară sosul tău preferat și pune-l lângă pui. Vei face senzație la masă.

Ficăței de pui în bacon la cuptor

Dacă nu ai mai preparat până acum această rețetă, cu siguranță ai savurat-o cel puțin o dată. Ficățeii de pui înveliți în bacon sunt cunoscuți și apreciați de majoritatea oamenilor, ceea ce înseamnă că nu poți da greș cu ei la masa de revelion.

Prepararea ficățeilor de pui în bacon durează 30 de minute și pot fi serviți calzi sau reci. Îi poți servi sub formă de frigărui alături de roșii cherry, cașcaval, castraveți proaspeți ori măsline sau îi poți servi într-un vas micuț cu un sos pe bază de smântână.

O masă îmbelșugată cu pui

În perioada agitată de sărbători ai nevoie de ajutor în eficientizarea timpului, iar pentru a reuși acest lucru poți folosi rețetele cu pui pentru antreuri care nu necesită mult timp pentru preparare și gătire. În plus, oaspeții tăi vor avea parte de o masă gustoasă și sățioasă.

Pune-ți imaginația la contribuție și adaptează preparatele în funcție de nevoile și gusturile tale. Un an nou fericit!

 

 

 

 

 

Ultimele articole

Citește

Idei pentru pachetul de prânz la birou

Chiar și în zilele călduroase, una dintre cele mai mari dileme ale oamenilor este legată de mâncare. Ce mâncăm azi? Și mai important, ce ne luam la pachet astfel încât să fie gustos, ușor, sățios, care să reziste pe drum și să nu provoace o explozie de miros în frigiderul de la muncă? Avem câteva […]

Citește

Dulce și sărat într-o singură farfurie

Dacă te numeri printre persoanele îndrăznețe ce vor să încerce ceva diferit, aruncă un ochi peste variantele de rețete ce combină două gusturi aparent opuse – dulce și sărat. Noi îți vom arăta că dacă găsești ingredientele potrivite, cele două gusturi se vor completa perfect împreună. Încearcă-le și adaugă-le în meniu! Combinație ciudată sau inedită […]

Citește

Cum să obții mâncare ca la restaurant în 5 pași simpli

Mâncarea de la restaurant are un gust aparte, mâna bucătarului-șef făcându-și simțită prezența. Cu toate acestea, poți să obții și tu, chiar la tine acasă, un gust bun și savuros al felurilor tale preferate de mâncare. Urmează pașii de mai jos și vei vedea cât de simplu este să gătești cu gust. 1. Condimentează carnea […]

De prin lume adunate
și pe masă așezate

Pentru că în fiecare zi ai nevoie de inspirație, te ajutăm cu ideile și priceperea noastră în a pregăti cele mai gustoase preparate din carne de pui.

Inspirație de zi cu zi

Inspiră-te din rețetele propuse de noi
și impresionează-i pe toți cu bunul gust!

Vezi toate rețetele

LaProvincia într-un minut

Povestea noastră nu încape într-un minut,
dar îți va povesti pe scurt esența noastră.

Citește povestea LaProvincia

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Sunt de acord să primesc informații despre produse, campanii, rețete și alte subiecte LaProvincia. Termeni și condiții.
Carte de secrete culinare - 5 secrete din bucătărie pe care trebuie să le afli