Motive pentru care carnea de pui este atât de populară în întreaga lume
Carnea de pui este un aliment omniprezent în bucătăriile din întreaga lume și...
Anul 2019 aproape că a luat sfârșit și te apropii cu pași grăbiți de noaptea magică dintre ani. Este momentul promisiunilor, a rezoluțiilor și a planurilor de viitor, dar nu se pot face nici rezoluții, nici promisiuni și nici planuri pe stomacul gol.
Înainte de haina nouă sau de sortimentul de șampanie gândește-te la meniul pe care vrei să îl pregătești și organizează-te din timp. Întâmpină noul an cu o masă delicioasă.
Iată 5 antreuri cu pui pe care le poți pregăti pentru masa de revelion fără să petreci timp prea mult în bucătărie. În plus, invitații tăi se vor delecta cu preparate delicioase și te vor lăuda cu siguranță.
Chiteluțele de pui Kiev sunt chiftele fragede și aromate. Carne de pui condimentată și cu o textură aerată care ascunde în interior o compoziție din unt și cașcaval aromatizată cu pătrunjel și usturoi. Un deliciu pe care îl poți servi ca antreu alături de alte preparate de tip finger food, legume proaspete, salate și mini garnituri.
Sunt ideale și calde și reci, ceea ce înseamnă că le poți pregăti din timp pentru seara de revelion astfel încât să nu te aglomerezi atunci.
Brioșele cu pui reprezintă un deliciu de savurat cu oamenii dragi ție la masa de revelion. Preparatul conține piept de pui, ceapă verde, cașcaval și condimente. Se pregătesc în mai puțin de 60 de minute și îți oferă posibilitatea să improvizezi și să reinventezi preparatul.
În forma de brioșă sau îl altă formă gândită de tine vei impresiona atât prin aspect cât și prin gust. Le poți servi în seara de revelion alături de o salată consistentă, roșii cherry, mozzarela și orice îți mai trece prin cap.
Salata cu pui Capricciosa este un preparat cu prospețime și gust de sărbători. Conține piept de pui, morcov, țelină și ardei gras, care îți aduc aportul de vitamine și nutrienți de care ai nevoie. Legumele pentru salată se blanșază și îți păstrează astfel o mare parte din proprietăți.
Poți aranja salata de pui Capricciosa în orice formă dorești pe farfurie, așa că lasă-ți imaginația să zburde. Invitații tăi se vor bucura de un antreu reușit dacă le oferi și puțină pâine prăjită unsă cu usturoi.
Ideal pentru mini frigărui sau servit ca atare, pieptul de pui în aluat de bere este un preparat care va încânta multe papile gustative. Pieptul de pui în aluat de bere este un pui fraged învelit în aluat pufos care merge de minune cu aproape orice.
Prepară pieptul de pui în aluat de bere sub formă de degețele sau crochete de 8-10 cm și așază-l în pahare sau borcănașe stilizate. Prepară sosul tău preferat și pune-l lângă pui. Vei face senzație la masă.
Dacă nu ai mai preparat până acum această rețetă, cu siguranță ai savurat-o cel puțin o dată. Ficățeii de pui înveliți în bacon sunt cunoscuți și apreciați de majoritatea oamenilor, ceea ce înseamnă că nu poți da greș cu ei la masa de revelion.
Prepararea ficățeilor de pui în bacon durează 30 de minute și pot fi serviți calzi sau reci. Îi poți servi sub formă de frigărui alături de roșii cherry, cașcaval, castraveți proaspeți ori măsline sau îi poți servi într-un vas micuț cu un sos pe bază de smântână.
În perioada agitată de sărbători ai nevoie de ajutor în eficientizarea timpului, iar pentru a reuși acest lucru poți folosi rețetele cu pui pentru antreuri care nu necesită mult timp pentru preparare și gătire. În plus, oaspeții tăi vor avea parte de o masă gustoasă și sățioasă.
Carnea de pui este un aliment omniprezent în bucătăriile din întreaga lume și...
Carnea de pui este unul dintre cele mai versatile și populare alimente în...
Carnea de pui este un aliment des regăsit pe listele de cumpărături, pe...
Inspiră-te din rețetele propuse de noi
și impresionează-i pe toți cu bunul gust!
Povestea noastră nu încape într-un minut,
dar îți va povesti pe scurt esența noastră.