Top 10 aperitive din carne de pui pentru masa de Crăciun
Crăciunul este una dintre cele mai așteptate și frumoase sărbători din an, în...
Chiar dacă avem la dispoziţie numeroase metode prin care putem găti, recurgem deseori doar la câteva dintre ele. Din necunoaştere sau din obişnuinţă, de cele mai multe ori gătim prin maxim 3 metode. Deschiderea către noi tehnici aduce mai multe satisfacţii, numărând lărgirea repertoriului de reţete, un mod captivant şi interesant de a-ţi surprinde familia cu gusturi noi, preparate noi şi dezvoltarea abilităţilor tale de gătit.
În continuare îţi prezentăm 5 tehnici sănătoase de gătit pentru tine şi cei dragi.
Cuptorul este unul dintre aliaţii cei mai buni într-o bucătarie. Iată câteva beneficii ale acestuia.
Este una dintre cele mai sănătoase metode de gătit şi nu implică un efort prea mare.
Cui nu-i place grătarul? Unde să mai pui că este şi sănătos şi oferă o textură unică alimentelor.
Această tehnică originară din Asia implică un wok şi gătirea alimentelor la foc ridicat şi prin agitare continuă.
Sotarea este o metodă folosită deseori pentru preparatele restaurantelor selecte, este o tehnică provenită din bucătăria franceză:
Există atâtea moduri prin care preparatele să prindă gust şi să fie gătite cu personalitate. Învăţarea practicilor de gătit ajută la o dezvoltare în domeniul culinar. Exersarea acestor tehnici poate aduce un strop de rafinament măncărurilor.
Crăciunul este una dintre cele mai așteptate și frumoase sărbători din an, în...
Crăciunul este momentul în care familia și prietenii se adună pentru a sărbători...
Carnea de pui este un aliment omniprezent în bucătăriile din întreaga lume și...
Inspiră-te din rețetele propuse de noi
și impresionează-i pe toți cu bunul gust!
Povestea noastră nu încape într-un minut,
dar îți va povesti pe scurt esența noastră.