Curcubeul din farfurie începe cu educație
Puiul nostru a fost ingredientul principal într-o lecție colorată despre alimentație echilibrată La...
Este uşor să găteşti pui. Este chiar cel mai versatil tip de carne cu care o să te întâlneşti vreodată. Prepararea durează puţin, mai ales în tigaie. Ştii că eşti pe drumul bun atunci când s-a albit carnea. Mai ştii şi că, dacă s-a rumenit, e gata. Pare simplu. Doar că există nişte secrete pe care nu le găseşti în cărţile de reţete.
Ştii acele momente când trebuie să pui ingredientele din ochi sau să laşi carnea până arată făcută? Atunci parcă simţi nevoia să cauţi un dicţionar culinar, lângă acea reţetă.
Cel mai bun pui este cel echilibrat. Acest echilibru se vede în procesul de dinainte de gătire. Scoate-l din frigider cu 30 minute înainte să îl prepari. Lasă carnea să ajungă la temperatura camerei. Apoi, alege cât de preparată vrei să fie. Totul e să nu rămână albă. La finalul zilei, o bucată de pui care nu este deloc rumenită (prin orice metodă de gătit, mai puţin fierberea – atunci se gustă), nu este pregătită.
Puiul este uşor de gătit, rapid şi duce la un rezultat echilibrat pentru meniu. Ce ai mai putea să iei în considerare? Gătitul implică întotdeauna două tipuri de cronometru: cel de pregătire a ingredientelor şi cel de gătit. Iar acum să o punem de poftă bună!
Puiul nostru a fost ingredientul principal într-o lecție colorată despre alimentație echilibrată La...
Salatele cu pui reprezintă echilibrul perfect între nutrienții prezenți în carne, cum ar...
Ouăle sunt alimente de bază în multe bucătării din întreaga lume, lucru care...
Inspiră-te din rețetele propuse de noi și impresionează-i pe toți cu bunul gust!
Vezi toate rețetelePovestea noastră nu încape într-un minut, dar îți va povesti pe scurt esența noastră.
Citește povestea LaProvincia