Top 10 cele mai populare salate cu carne de pui
Salatele cu pui reprezintă echilibrul perfect între nutrienții prezenți în carne, cum ar...
Este uşor să găteşti pui. Este chiar cel mai versatil tip de carne cu care o să te întâlneşti vreodată. Prepararea durează puţin, mai ales în tigaie. Ştii că eşti pe drumul bun atunci când s-a albit carnea. Mai ştii şi că, dacă s-a rumenit, e gata. Pare simplu. Doar că există nişte secrete pe care nu le găseşti în cărţile de reţete.
Ştii acele momente când trebuie să pui ingredientele din ochi sau să laşi carnea până arată făcută? Atunci parcă simţi nevoia să cauţi un dicţionar culinar, lângă acea reţetă.
Cel mai bun pui este cel echilibrat. Acest echilibru se vede în procesul de dinainte de gătire. Scoate-l din frigider cu 30 minute înainte să îl prepari. Lasă carnea să ajungă la temperatura camerei. Apoi, alege cât de preparată vrei să fie. Totul e să nu rămână albă. La finalul zilei, o bucată de pui care nu este deloc rumenită (prin orice metodă de gătit, mai puţin fierberea – atunci se gustă), nu este pregătită.
Puiul este uşor de gătit, rapid şi duce la un rezultat echilibrat pentru meniu. Ce ai mai putea să iei în considerare? Gătitul implică întotdeauna două tipuri de cronometru: cel de pregătire a ingredientelor şi cel de gătit. Iar acum să o punem de poftă bună!
Salatele cu pui reprezintă echilibrul perfect între nutrienții prezenți în carne, cum ar...
Ouăle sunt alimente de bază în multe bucătării din întreaga lume, lucru care...
România, una dintre țările cu o bogată tradiție culinară, se mândrește cu o...
Inspiră-te din rețetele propuse de noi
și impresionează-i pe toți cu bunul gust!
Povestea noastră nu încape într-un minut,
dar îți va povesti pe scurt esența noastră.