Top 10 cele mai populare salate cu carne de pui
Salatele cu pui reprezintă echilibrul perfect între nutrienții prezenți în carne, cum ar...
Ficăţeii înseamnă acea mâncare delicioasă, cu o textură bogată şi un gust care te face să îţi doreşti să termini farfuria. Tot ficăţeii sunt cei care se gătesc dificil şi îţi murdăresc aragazul dacă alegi să îi prepari prin varianta rapidă şi uşoară (dar şi nesănătoasă). Există beneficii ale ficăţeilor de pui pe care nu le-ai afla, dacă acest fel de mâncare nu ar deveni tentant, cel puţin o dată pe lună.
Ficatul de pui este organul acela subestimat, în favoarea opţiunilor cu o textură musculară. Totuşi, acest tip de mâncare este atât de bogat în nutrienţi încât îşi merită locul chiar şi lângă legume.
Poţi cumpăra ficăţeii de pui LaProvincia ca să îi găteşti în aceeaşi zi. Îi poţi păstra în congelator pentru maxim o lună, timp în care alegi una dintre reţetele tale preferate. Totul depinde de timpul şi preferinţele tale.
Ficatul este organul pe care îl poţi asorta cu altele pentru o ciorbă bună, îl prăjeşti sau găteşti la cuptor sau îi cauţi noi gusturi şi înţelesuri. Chiar dacă îl ştii din copilărie, ficatul e un organ versatil, care poate fi preparat în multe feluri. Important e să nu uiţi că, la final, vitaminele şi substanţele din ficat îţi aduc o bună parte din doza recomandată pentru fiecare zi. Mai mult decât să te hrănească, mâncarea are rolul să îţi furnizeze o parte din porţiile de nutrienţie de care ai nevoie zilnic. Ficăţeii îşi îndeplinesc rolul, oricum i-ai găti.
Salatele cu pui reprezintă echilibrul perfect între nutrienții prezenți în carne, cum ar...
Ouăle sunt alimente de bază în multe bucătării din întreaga lume, lucru care...
România, una dintre țările cu o bogată tradiție culinară, se mândrește cu o...
Inspiră-te din rețetele propuse de noi
și impresionează-i pe toți cu bunul gust!
Povestea noastră nu încape într-un minut,
dar îți va povesti pe scurt esența noastră.