Top 10 cele mai populare salate cu carne de pui
Salatele cu pui reprezintă echilibrul perfect între nutrienții prezenți în carne, cum ar...
Există două tipuri de oameni. Cei care fierb pui ocazional, pentru că gustul mâncării poate să aibă de suferit și cei care au descoperit avantajele sale. Odată ce descoperi cum se fierbe carnea de pui și cinele tale se vor schimba. Carnea fiartă devine mai suculentă, moale și tocmai bună pentru viitoarele tale idei culinare.
Poți să preferi carnea de pui fiartă din mai multe motive.
● Ai adoptat un regim de viață sănătos;
● Vrei să pregătești paste cu carne, o salată sau un sandviș;
● Ai nevoie de zeama rămasă pentru alte rețete.
De fapt, potrivit unui studiu, carnea de pui fiartă este mai sănătoasă decât cea preparată pe grătar sau în cuptorul cu microunde.
Carnea de pui fiartă corect este suculentă, ușor de tăiat și are gustul pentru care o preferi, în fața altor opțiuni. Cea preparată greșit este fadă, uscată și se sfărâmă prea rapid.
Un pui întreg LaProvincia de dimensiuni medii are o greutate de circa 1,5 kg. Ai nevoie să fierbi un astfel de pui circa o oră, la foc mediu înspre mic. Durata se ajustează în funcție de greutate. Iată pașii prin care poți fierbe puiul simplu și rapid, ca să obții un rezultat suculent.
Odată ce înveți cum se fierbe carnea de pui, poți începe să gătești două rețete într-o singură zi – cu carnea și zeama puiului. Dacă nu vrei să folosești zeama, las-o să se răcească, apoi păstreaz-o în congelator. Și observă-ți imaginația cum începe să lucreze!
Salatele cu pui reprezintă echilibrul perfect între nutrienții prezenți în carne, cum ar...
Ouăle sunt alimente de bază în multe bucătării din întreaga lume, lucru care...
România, una dintre țările cu o bogată tradiție culinară, se mândrește cu o...
Inspiră-te din rețetele propuse de noi
și impresionează-i pe toți cu bunul gust!
Povestea noastră nu încape într-un minut,
dar îți va povesti pe scurt esența noastră.