Top 10 cele mai populare salate cu carne de pui
Salatele cu pui reprezintă echilibrul perfect între nutrienții prezenți în carne, cum ar...
Un curent pornit din Marea Britanie, brunch-ul este o combinație între mic dejun și prânz și a fost creat pentru cei care vor să se relaxeze într-o dimineață târzie cu preparate delicioase alături. Oficial poate începe de la ora 11 și se poate extinde până pe la 16:00.
Felurile de mâncare servite la brunch sunt mai consistente decât cele prezente la micul dejun, dar mai ușoare decât cele de la prânz. Sau o combinație între cele două mese.
Fiind o masă spectaculoasă, cu pahare înalte de șampanie sau suc de portocale, brunch-ul se încadrează într-o multitudine de evenimente.
Acest mic-dejuno-prânz poate să fie un răsfăț personal, într-o duminică leneșă sau poate să reprezinte o întâlnire de afaceri importantă. Este un prilej perfect de a petrece timp de calitate în familie sau de a discuta știrile și veștile curente împreună cu prietenii.
În cazul în care vrei să îți impresionezi jumătatea, cina romantică este o alegere bună, însă un brunch plin de preparate gustoase cu siguranță va sparge orice urmă de monotonie.
Eh, acum a venit momentul să scoți vesela aia bună. Brunch-ul este despre rafinament, eleganță și momente de răsfăț. Până și frigănelele capătă altă formă atunci când sunt așezate pe un platou dichisit.
Paharele înalte sunt esențiale. Pentru a impresiona și cel mai pretențios musafir, umple câteva pahare cu apă minerală și adaugă bucăți de fructe. Mai poți folosi șampanie, suc de portocale, limonadă sau alte răcoritoare, dar ține cont că prezentarea este totul. Ornează cu frunze de mentă sau pune cristale de zahăr pe marginea paharelor pentru un decor demn de restaurant.
Vei mai avea nevoie de câteva platouri, de preferat tocătoare mari și câteva farfurii mici sau castronele pentru unt, gemuri, cremă de brânză și unt de arahide. În plus, adaugă un set de farfurii goale, pe care invitații le vor folosi pe post de platouri, șervețele simple și tacâmuri.
În primul rând, nu uita că este totuși și un mic dejun, chiar dacă se servește după ora 11, așa că pregătește cafea pe care o torni în ceșcuțe și pune alături un recipient cu lapte și altul cu zahăr, pentru a bifa gusturile diferite ale oamenilor în legătură cu felul în care preferă cafeaua.
Poți să pregătești omlete mici în tava de brioșe și să adaugi legume sau carne de pui pentru a le face mai consistente.
Pune și câteva preparate care se pot lua cu mâna de pe platouri. Chiftelele de pui se potrivesc la brunch, iar pe lângă ele poți să așezi câteva castronele cu sosuri.
Fiind dimineață, fie ea târzie, sandvișurile sunt esențiale, însă după cum spuneam, se pune preț pe o așezare spectaculoasă, așa ca taie-le în triunghiuri și pune scobitori în mijlocul lor pentru a nu se împrăștia printre celelalte preparate.
Ouăle umplute vor arăta spectaculos printre celelalte bunătăți, iar rulourile cu cremă de brânză și somon vor aduce un plus de gust.
Pregătește un platou cu brânzeturi, alături de struguri, nuci și baghete subțiri de pâine.
Croissantele sunt și ele vedetele brunch-ului, iar dulceața este perfectă lângă ele.
Personalizează meniul în funcție de preferințele personale. Important este să te relaxezi împreună cu invitații și să vă bucurați impreună de un decor special și o explozie de gusturi.
Salatele cu pui reprezintă echilibrul perfect între nutrienții prezenți în carne, cum ar...
Ouăle sunt alimente de bază în multe bucătării din întreaga lume, lucru care...
România, una dintre țările cu o bogată tradiție culinară, se mândrește cu o...
Inspiră-te din rețetele propuse de noi
și impresionează-i pe toți cu bunul gust!
Povestea noastră nu încape într-un minut,
dar îți va povesti pe scurt esența noastră.