pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Mușchiuleț de pui la cuptor pentru mese rapide și delicioase

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
40 de minute
Cantitate
4 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară mușchiulețul de pui la cuptor pentru mese rapide și delicioase

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C. Spală și șterge bine 4 mușchiuleți de pui LaProvincia cu șervețele de hârtie. Pune-le într-un vas potrivit pentru cuptor.
  2. Într-un bol mic, amestecă 2 linguri de ulei de măsline, 2 căței de usturoi mărunțiți fin, 1 linguriță de cimbru uscat, 1 linguriță boia de ardei dulce, sare și piper. Poți adăuga și sucul de lămâie dacă dorești un gust proaspăt.
  3. Masează carnea cu amestecul de condimente, asigurându-te că este bine acoperită pe toate părțile.
  4. Pune vasul în cuptorul preîncălzit și coace muschiulețul timp de aproximativ 25-30 de minute sau până când puiul este copt și auriu. Poți verifica coacerea tăind ușor un mușchiuleț pentru a vedea dacă sucul care curge este limpede, indicând că puiul este gata.
  5. Scoate mușchiuleții din cuptor și lasă-i să se odihnească timp de câteva minute înainte de a le servi. Poftă bună!
Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase