Rețete cu ingredientul principal copănele de pui de casă LaProvincia.
Prepară tocănița de vară cu pui și legume ca să ai o porție delicioasă și hrănitoare de vitamine. Prospețiemea legumelor folosite se va simți la fiecare gură. Preparatul este potrivit și pentru copii, dacă folosești mai puține condimente.
Cu un miros irezistibil care umple bucătăria, friptura de pui cu ceapă și usturoi verde este o bunătate care nu trebuie să lipsească din meniul tău.
Ridichiile se consumă în general crude, dar ele sunt foarte gustoase și gătite în tigaie sau la cuptor. Pulpele de pui fragede și rumenite, cu garnitura de ridichi roșii la cuptor reprezintă o masă de prânz revigorantă și ușoară pe care o pregătești rapid. Ridichiile la cuptor completează foarte bine gustul cărnii de pui și sunt surprinzător de gustoase.
Dacă ai poftă de ceva picant și cu un gust proaspăt și primăvăratic, puiul picant cu ardei gras este alegerea ideală. Carnea de pui fragedă, condimentată și ardeiul gras dulce, sotat reprezintă o combinație delicioasă. Se prepară rapid și fără eforturi supraomenești, iar rezultatul este demn de poză de revistă.
Adună toată familia și hai la masă! Este timpul să savurați un gust precum rar găsiți, totul într-o rețetă bogată, sățioasă și apetisantă.
Aroma puiului Tandoori este redată de amestecul de condimente specifice bucătăriei indiene. Prepararea rețetei te va purta pe meleaguri noi și vei descoperi interesanta și gustoasa bucătărie indiană.
Cârnații de pui de casă sunt o bună alternativă pentru mesele tradiționale românești. Dacă ești la dietă sau pur și simplu nu îți place mâncarea grasă, însă îți este poftă de un preparat delicios, acești cârnați îți vor delecta papilele gustative. Îl recomandăm în special în perioada sărbătorilor de iarnă, dar pot fi preparați oricând.
Micii de pui reprezintă un preparat tradițional pe care românii îl adoră și îl consumă cu fiecare ocazie ce se ivește. În sezonul rece sau în sezonul cald, se servește fierbinte de pe gratar, cel mai adesea cu pâine și muștar sau murături. Rețeta este o variantă de mici mai ușori și plini de gust.
Mâncarea de pui cu măsline este un preparat sățios și gustos. Are influențe mediteraneene și este bine adaptat gusturilor românești. Se prepară în mai puțin de o oră și poate fi un prânz reușit sau vedeta unei mese de Crăciun.
Pulpele de pui cu varză călită întrec și cele mai sofisticate rețete gourmet. Atunci când vrei să mergi la sigur și să pregătești ceva pe placul tuturor, această rețetă reprezintă una dintre cele mai bune alegeri.
Vrei ca cei mici să aibă un Halloween ca în filme? Serveşte-le ciocănele de pui negre, înfricoşătoare şi delicioase, făcute chiar de tine!
Această rețetă este perfectă pentru un prânz sau o cină leneșă, deoarece este foarte ușor de preparat.
Prepararea puiului la cuptor este una dintre cele mai cunoscute și eficiente metode de a găti acest tip de carne. De asemenea, marinada și carnea de pui sunt combinația care oferă un gust special și inedit.
Ai mâncat pulpe de pui thailandeze la grătar? Ți le recomandăm pentru gustul unic și ușurința cu care le vei prepara. Deși implică și un proces de marinare, această rețetă este simplă, iar rezultatul miroase apetisant!
Știm că la fiecare grătar mănânci și carne de pui. Tu știai că poți savura copănele de pui delicioase cu un sos și mai delicios, tocmai bun de lins pe degete? Rețeta este simplă și poți să o integrezi în obiceiurile gastronomice de weekend.
Probabil că ai auzit și ai și mâncat pârjoale de pui. Și presupunem că au fost delicioase. În cazul în care credeai că sunt greu de făcut, îți oferim o rețetă tocmai bună de pus în practică. Rezultatul? Delicios!
Deși necesită mai multe intervenții (și boluri), rețeta de tocăniță de pui ardelenească este una simplă. Mâncarea va fi lăudată de toți cei de la masă.
Rețetele de garnitură pentru pui pot fi preparate chiar și atunci când doar vrei să pregătești puțină friptură în tigaie sau cuptor. Fiecare dintre ele contribuie la cină cu gust, culoare și sănătate.
Rețeta de pulpe de pui dezosate la cuptor îți aduce gust, culoare și proteine în farfurie. Combinația dintre măsline, condimente și carnea de pui este un deliciu atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.
Rețeta de pui curry amestecă măiestria românească cu gustul indian ca să îți creeze un spectacol culinar în culori și arome. Ai nevoie de aproape o oră și câteva ingrediente ca să transformi clasicul piept de pui într-un delicios preparat pe bază de curry.
O farfurie de pui chinezesc îți transformă cina într-un spectacol gastronomic. Ai culori, forme, mâncăruri cu texturi diferite și un gust intens și savuros. Toate acestea se prepară în doar 30 de minute.
Ai chef de niște pulpe de pui la cuptor crocante, dar ți se pare că nu ai timpul necesar pregătirii lor? Pulpele sunt gata într-o oră, timp în care îți poți plănui alte activități. Ce zici, faci o cină delicioasă?
Vrei să gătești un ostropel de pui moldovenesc așa cum rar întâlnești? Încearcă această rețetă simplă care, într-o oră, îți pune pe masă gustul bogat al tradiției. Descoperă cât de simplu este fiecare pas!
Salata de pui marchează, probabil, primul moment culinar al sezonului legumelor proaspete. Poți pregăti o salată delicioasă și colorată cu o mulțime de ingrediente gustoase, printre care și o bucată consistentă de piept de pui.
Rețeta de ciulama de pui este cea pe care o știm din copilărie, atunci când savuram fiecare înghițitură din acel sos cremos și delicios. Învață cum să prepari tradiționala mâncare în doar câțiva pași!
Friptura de pui la cuptor este acea mâncare pe care poţi să o prepari în timp ce îţi întâmpini vizitatorii. Este aromată, delicioasă, uşoară şi tocmai bună de pus lângă o salată.
Aripioarele înseamnă mai mult decât materii prime pentru câteva feluri de mâncare. Ele înseamnă posibilităţi dulci sau picante, crocante sau suculente.
Este atât de simplu să gătești pulpe de pui la tigaie. În nici măcar o oră ai pe farfurie carne bine rumenită, aromată și gustoasă. În plus, poți să le mănânci simple sau cu garnitură.
Originar de pe plaiuri franţuzeşti, cocoşul în vin roșu este o delicatesă. Poate părea dificil de preparat, însă reţeta este gustoasă şi aromată din plin. Dedică-le trei ore mâncărurilor tale preferate!
Cunoscute pentru gustul bogat de primăvară pe care îl aduc, mâncărurile de tip stufat sunt gătite cu drag de cât mai mulți amatori ai aromelor bogate. Rețeta de stufat de pui vine cu mai puține calorii decât varianta sa tradițională (stufatul de miel sau de vițel) și cu ușurință în preparare.
Dacă vrei să prepari burger de pui înseamnă că fie ai musafiri şi vrei să le oferi nişte aperitive delicioase, fie eşti acasă, cu familia şi vreţi să mâncaţi ceva gustos şi potrivit unui film bun.
Marinata pentru pui este secretul celor care gătesc în special piept sau pulpe. Există mai multe rețete de marinată, însă rezultatul este același - carnea va fi suculentă și va avea o ușoară aromă a ingredientelor pe care le-ai adăugat.
Mâncărurile cu sos sunt întotdeauna delicioase. Farmecul mâncărurilor cu sos este că poți mânca aceeași carne în combinații atât de diferite încât îți pare întotdeauna ceva nou. Rețetele cu sos sunt ușor de făcut, aromate și se armonizează cu carnea într-un mod atât de spectaculos încât parcă nici nu mai ai nevoie de garnitură.
Înainte să ne gândim la cât de bine arată și miroase un escalop de pui proaspăt preparat, să înțelegem ce e. Definit prin felii subțiri de carne și o garnitură cu sos de legume, escalopul este un preparat internațional popular - pe care îl poți prepara în mai puțin de o oră.
Cunoscută și ca răcitură, rețeta de piftie de pui e cea pe care ți-ai dori să o gătești în fiecare anotimp, dar o faci doar iarna. Ușor picantă, bogată în gust și aspect, piftia este și ușor de preparat.
Dezvoltat după o rețetă tradițională, puiul la ceaun este tabloul gustativ al după-amiezilor din copilărie, atunci când mâncarea era pregătită la focul din curte, iar tu simțeai mirosul de ”ceva bun” din casă.
Rețeta de papricaș de pui se poate transforma într-o cină delicioasă. Pentru ca aspectul să completeze aroma, recomandăm servirea în strachină. Îți arătăm cum poți să pregătești o mâncare ce îți readuce copilăria în farfurie.
Dacă ai poftă de o mâncare ușoară, cu puțină carne și un sos aromat, atunci e vremea să te gândești la rețeta de ostropel de pui. Similară cu cea originală, rețeta este simplă, cu un gust tocmai bun pentru încă o porție.
Alege-ți următoarea rețetă în funcție de tipul de carne de pui de care ai poftă astăzi!
Hrăniți dintr-o agricultură proprie responsabilă, puii LaProvincia oferă o carne gustoasă autentică. Oferim o gamă largă de produse din carne de pui pentru a face față și celor mai creativi pricepuți în ale gastronomiei.
Mereu interesați în selecționarea cu atenție și ambalarea la cele mai înalte standarde a produselor noastre, aducem un aport în dezvoltarea tehnologizării producției de carne de pui.