Descoperă rețete cu pui întreg! LaProvincia oferă un gust autentic de pui de casă, iar modul de preparare îl pune în valoare. Alege o rețetă. Poftă bună!
Rasolul de pui este un preparat tradițional, pregătit prin fierberea lentă a unui pui întreg alături de legume aromate. Acestea dau gust cărnii, creând o supă bogată și delicioasă. Servit alături de cartofi moi și legume proaspete, preparatul este ideal pentru a savura gusturi autentice cu cei dragi.
Puiul umplut pentru Crăciun este o rețetă festivă și delicioasă, perfectă pentru masa de sărbătoare. Umplutura bogată cu pâine, nuci și stafide, adaugă o notă de savoare specială, iar carnea de pui este fragedă și suculentă.
Puiul întreg cu plante aromatice este fin, gustos și are o textură perfectă. Este acel preparat bun de pus pe masă la ocazii speciale, care cu siguranță va atrage multe priviri pline de poftă.
Acest preparat este un adevărat ospăț. Gustul puțin dulceag al siropului de rodie, combinat cu nucile și puiul fraged va fi repede îndrăgit de oricine are ocazia să guste din acest preparat gustos.
Ce mai poți pregăti în această perioadă friguroasă dacă un preparat - surpriză cu ingrediente sănătoase care să te energizeze și să te încălzească? Avem în componență mere, iar ca să păstrăm aura de mister, le amestecăm cu varza. Rezultatul este unul sănătos, pregătitor, cu o textură plăcută. Surprinde-ți prietenii și familia!
Vine Crăciunul! Tu te-ai pregătit? Nu este cu adevărat Crăciun fără invitați și masă mare pentru toată familia. LaProvincia îți vine în ajutor cu o rețetă de friptură de pui cu miere și lămâie care o să îi impresioneze pe toți.
Friptura de pui cu cartofi dulci și portocale este un preparat deosebit pentru zilele speciale. Crăciunul sau revelionul reprezintă ocazii bune să prepari această rețetă de sărbătoare și să impresionezi cu ajutorul combinației de ingrediente inedite.
Toba de pui este un preparat perfect pentru masa de Crăciun sau de Revelion. Există persoane care refuză toba clasică, fiind puțin cam grasă pentru gustul lor sau pentru că pur și simplu nu consumă porc. Cu această rețetă îi vei putea impresiona invitații atunci când organizezi o masă festivă la tine acasă.
Rețeta de pui întreg cu mere se prepară pentru o masă festivă. Puiul capătă o culoare aurie de la sosul de mere, iar gustul este spectaculos. Invitații tăi cu siguranță vor avea parte de o surpriză culinară neașteptată, iar gustul dulceag va surprinde într-un mod plăcut.
Supa de pui cu tăiţei şi scorţişoară este un deliciu libanez tocmai bun de pus în farfurie. Adună ingredientele şi oferă prânzului un gust special!
Inspirat din bucătăria evreiască, puiul marocan are un gust bogat și multe culori. Dacă inițial te vei speria de numărul mare de condimente, după câteva minute o să observi ce ușor se prepară această rețetă specială.
Când gătești preparate speciale? În preajma sărbătorilor, fie ele românești sau internaționale. Dovleacul umplut cu un pui întreg este potrivit lunii octombrie, fie că îl pregătiți pentru Halloween sau nu.
Probabil că ai auzit și ai și mâncat pârjoale de pui. Și presupunem că au fost delicioase. În cazul în care credeai că sunt greu de făcut, îți oferim o rețetă tocmai bună de pus în practică. Rezultatul? Delicios!
”Cum să gătești un pui pe pat de sare?! Nu e complicat, nu iese prea sărat?” Răspunsul nostru este că va ieși un preparat delicios, fraged și… sărat exact cât trebuie. Sună tentant? Hai să pregătim puiul împreună!
Deși necesită mai multe intervenții (și boluri), rețeta de tocăniță de pui ardelenească este una simplă. Mâncarea va fi lăudată de toți cei de la masă.
Rețetele de garnitură pentru pui pot fi preparate chiar și atunci când doar vrei să pregătești puțină friptură în tigaie sau cuptor. Fiecare dintre ele contribuie la cină cu gust, culoare și sănătate.
De fiecare dată când ai chef să pregătești un pui la pungă îl poți face diferit. Începe cu rețeta noastră, repet-o de câte ori ai poftă și experimentează.
Rețeta de pui curry amestecă măiestria românească cu gustul indian ca să îți creeze un spectacol culinar în culori și arome. Ai nevoie de aproape o oră și câteva ingrediente ca să transformi clasicul piept de pui într-un delicios preparat pe bază de curry.
Cine nu își amintește de supa de pui pe care abia o accepta în copilărie, dar acum o savurăm cu fiecare înghițitură? Am găsit rețeta supei perfecte, naturale și sănătoase. Durează doar o oră să o prepari.
De fiecare dată când vrei să mănânci ceva ușor, colorat și delicios, ai la dispoziție rețeta de rulou din piept de pui. Ușor de preparat, mâncarea este bogată în ingrediente sănătoase și savoare.
De când ți-ai dorit să mănânci o porție bună de nuggets de pui, făcută în bucătăria ta? Pare că rețetele fast food-urilor sunt secrete. Cea pe care ți-o prezentăm noi este cea de care te vei îndrăgosti, după ce o încerci.
O farfurie de pui chinezesc îți transformă cina într-un spectacol gastronomic. Ai culori, forme, mâncăruri cu texturi diferite și un gust intens și savuros. Toate acestea se prepară în doar 30 de minute.
Ai chef de niște pulpe de pui la cuptor crocante, dar ți se pare că nu ai timpul necesar pregătirii lor? Pulpele sunt gata într-o oră, timp în care îți poți plănui alte activități. Ce zici, faci o cină delicioasă?
Vrei să gătești un ostropel de pui moldovenesc așa cum rar întâlnești? Încearcă această rețetă simplă care, într-o oră, îți pune pe masă gustul bogat al tradiției. Descoperă cât de simplu este fiecare pas!
Dacă ai poftă de un șnițel din piept de pui la cuptor, atunci îl poți prepara în mai puțin de o oră. Sănătos, cu un gust bogat și apetisant - șnițelul devine rapid motivul pentru care abia aștepți să ajungi la masă.
Salata de pui marchează, probabil, primul moment culinar al sezonului legumelor proaspete. Poți pregăti o salată delicioasă și colorată cu o mulțime de ingrediente gustoase, printre care și o bucată consistentă de piept de pui.
Rețeta de piept de pui umplut îți pune pe masă un meniu consistent, sănătos și colorat, tocmai bun de savurat de către întreaga familie. Deși necesită precizie în aplicarea pașilor, rețeta este una ușor de aplicat.
Rețeta de ciulama de pui este cea pe care o știm din copilărie, atunci când savuram fiecare înghițitură din acel sos cremos și delicios. Învață cum să prepari tradiționala mâncare în doar câțiva pași!
Ai poftă de chiftele de pui la cuptor? Într-o oră ai pe masă un amestec delicios și colorat de carne de pui, morcovi, usturoi și verdețuri. Le poți face pentru o petrecere sau dacă vrei să mănânci ceva ușor și, totuși consistent într-o seară.
O rețetă de piept sau aripioare crispy de pui este întotdeauna binevenită la masa gospodarului. Mai exact, îți va fi la îndemână de fiecare dată când vrei să mănânci acasă un preparat ca în restaurante.
Friptura de pui la cuptor este acea mâncare pe care poţi să o prepari în timp ce îţi întâmpini vizitatorii. Este aromată, delicioasă, uşoară şi tocmai bună de pus lângă o salată.
Este atât de simplu să gătești pulpe de pui la tigaie. În nici măcar o oră ai pe farfurie carne bine rumenită, aromată și gustoasă. În plus, poți să le mănânci simple sau cu garnitură.
Mai acru decât supa de pui, mai memorabil decât ciorba - borșul de pui este delicatesa gastronomiei tradiționale românești. Este ușor de făcut, dar și mai ușor de mâncat.
Originar de pe plaiuri franţuzeşti, cocoşul în vin roșu este o delicatesă. Poate părea dificil de preparat, însă reţeta este gustoasă şi aromată din plin. Dedică-le trei ore mâncărurilor tale preferate!
Cine nu are poftă de un sandwich club, din când în când? Cu doar câteva ingrediente poţi face un mic dejun gustos şi diferit. Urmează paşii de mai jos şi bucură-te de un meniu apetisant!
Probabil că ai mâncat terină de pui până acum și i-ai savurat gustul, fără să știi cum se numește. Este acel aperitiv colorat, cu aspect de chec, pe care l-ai întâlnit la evenimente. Pentru că este un preparat versatil, mai jos găsești rețeta de bază, pe care o poți adapta potrivit sfaturilor de servire sau imaginației tale.
Cunoscute pentru gustul bogat de primăvară pe care îl aduc, mâncărurile de tip stufat sunt gătite cu drag de cât mai mulți amatori ai aromelor bogate. Rețeta de stufat de pui vine cu mai puține calorii decât varianta sa tradițională (stufatul de miel sau de vițel) și cu ușurință în preparare.
Marinata pentru pui este secretul celor care gătesc în special piept sau pulpe. Există mai multe rețete de marinată, însă rezultatul este același - carnea va fi suculentă și va avea o ușoară aromă a ingredientelor pe care le-ai adăugat.
Mâncărurile cu sos sunt întotdeauna delicioase. Farmecul mâncărurilor cu sos este că poți mânca aceeași carne în combinații atât de diferite încât îți pare întotdeauna ceva nou. Rețetele cu sos sunt ușor de făcut, aromate și se armonizează cu carnea într-un mod atât de spectaculos încât parcă nici nu mai ai nevoie de garnitură.
Rețeta de pui umplu la cuptor va ajunge să fie cerută de invitați, de câte ori ai vreo seară în familie. Deși necesită ceva timp, puiul cu de toate îți aduce în bucătărie gust, culoare și arome din plin.
Rețeta de pui pe sticlă la cuptor este deliciul serilor în familie. Recomandat pentru o cină de patru persoane, puiul pe sticlă este un preparat care merită fiecare efort pe care îl pui în procesul de gătire.
- Bună ziua, aș dori steluțe de anason, piper, scorțișoară, sos de pește, castravete și limete. - Dar ce gătiți? - Supă. - …? Oricine ar rămâne puțin perplex dacă ar auzi că acestea sunt ingredientele pentru o supă.
Alege-ți următoarea rețetă în funcție de tipul de carne de pui de care ai poftă astăzi!
Hrăniți dintr-o agricultură proprie responsabilă, puii LaProvincia oferă o carne gustoasă autentică. Oferim o gamă largă de produse din carne de pui pentru a face față și celor mai creativi pricepuți în ale gastronomiei.
Mereu interesați în selecționarea cu atenție și ambalarea la cele mai înalte standarde a produselor noastre, aducem un aport în dezvoltarea tehnologizării producției de carne de pui.