Îți prezentăm rețete cu pipote de pui, ideale pentru gătit atât de gospodine, cât și de începători în domeniul gastronomic. Spor și poftă bună!
Rețetele de garnitură pentru pui pot fi preparate chiar și atunci când doar vrei să pregătești puțină friptură în tigaie sau cuptor. Fiecare dintre ele contribuie la cină cu gust, culoare și sănătate.
Cine nu își amintește de supa de pui pe care abia o accepta în copilărie, dar acum o savurăm cu fiecare înghițitură? Am găsit rețeta supei perfecte, naturale și sănătoase. Durează doar o oră să o prepari.
Mai acru decât supa de pui, mai memorabil decât ciorba - borșul de pui este delicatesa gastronomiei tradiționale românești. Este ușor de făcut, dar și mai ușor de mâncat.
Mâncărurile cu sos sunt întotdeauna delicioase. Farmecul mâncărurilor cu sos este că poți mânca aceeași carne în combinații atât de diferite încât îți pare întotdeauna ceva nou. Rețetele cu sos sunt ușor de făcut, aromate și se armonizează cu carnea într-un mod atât de spectaculos încât parcă nici nu mai ai nevoie de garnitură.
Rețeta de drob de pui este preferata celor care aleg mâncăruri ușoare. Deși cel mai des preparat de Paște, drobul de pui poate să devină un aperitiv apreciat, un prânz ușor sau un mic dejun bogat în proteine. Să vedem cum îl gătim.
Aceasta este o rețetă care îmi amintește de bunica. Îmi amintesc cum mirosea în casă după ce gătea, și, mai ales, gustul la înălțimea așteptărilor și textura specială a acestei tocănițe. Hai să începem!
Alege-ți următoarea rețetă în funcție de tipul de carne de pui de care ai poftă astăzi!
Hrăniți dintr-o agricultură proprie responsabilă, puii LaProvincia oferă o carne gustoasă autentică. Oferim o gamă largă de produse din carne de pui pentru a face față și celor mai creativi pricepuți în ale gastronomiei.
Mereu interesați în selecționarea cu atenție și ambalarea la cele mai înalte standarde a produselor noastre, aducem un aport în dezvoltarea tehnologizării producției de carne de pui.