Puiul gătit la cuptor oferă o multitudine de rețete și gusturi. Fie că vrei să gătești rapid sau sănătos, fie că ai un pui întreg sau aripioare, masa va fi gata în 30-60 de minute. Alege o rețetă de pui la cuptor, fă minuni dintr-un amestec de condimente și o să ai masă absolut delicioasă.
Rulada de Crăciun din piept de pui și ouă este un deliciu festiv, perfectă pentru a impresiona oaspeții la masa de sărbătoare. Pieptul de pui subțiat și suculent este umplut cu un amestec bogat de spanac, ciuperci și șuncă crocantă, iar interiorul savuros din ouă și brânză completează această rețetă excepțională.
Puiul umplut pentru Crăciun este o rețetă festivă și delicioasă, perfectă pentru masa de sărbătoare. Umplutura bogată cu pâine, nuci și stafide, adaugă o notă de savoare specială, iar carnea de pui este fragedă și suculentă.
Ușor de făcut și cu un gust inedit oferit de cartofii dulci, acest preparat este ideal pentru cină. Se poate personaliza cu ușurință în funcție de preferințele celor invitați la masă și arată spectaculos de fiecare dată. Poți adăuga în compoziție și alte ingrediente, cum ar fi legume călite sau orez fiert. Această rețetă este versatilă și îți oferă libertatea de a o prepara după gusturile tale.
Simplu și gustos, pieptul de pui învelit în prosciutto reprezintă o cină perfectă de savurat alături de prieteni sau un prânz impresionant de luat la birou. Prepară această rețetă oricând ai puțin timp la dispoziție, dar îți este poftă de un pui bun, bun. Cât timp folosești puiul LaProvincia, rezultatul cu siguranță va ieși pe măsura așteptărilor. Încearcă-l și tu!
Puiul în crustă de verdețuri de primăvară este un preparat ușor, bun de consumat la prânz. Îți recomandăm să îl prepari atunci când ai poftă de ceva diferit față de ce ai mai gătit în ultima perioadă, fiindcă vei rămâne surprins de gustul delicios!
Rețetă populară datorită gustului aromat și rețelelor sociale, pastele cu brânză feta, roșii și pui sunt o bunătate de preparat! Sosul de brânză feta și roșii la cuptor cu puiul gustos gătit la grill se împletesc perfect într-un preparat delicios. Împreună cu pastele, se transformă într-o tentație de nedescris pentru tine și persoanele dragi!
Amintirea mâncărurilor făcute de bunici rămâne cu tine toată viața. Îți poți bucura sufletul de copil preparând rețete asemănătoare cu preparatele gătite de bunici, adaptându-le la modernitate. Rețeta de dovlecei umpluți cu pui seamănă cu sarmalele tradiționale, însă este adusă în actualitate. Esența se păstrează, însă preparatul este ușor îmbunătățit!
Pieptul de pui cu mentă și salată de morcov cu năut este un preparat aromat, sățios și totuși ușor pe care îl poate servi toată familia la masa de prânz sau chiar la cină. Se prepară rapid și nu ai nevoie de ingrediente greu de procurat sau de ustensile speciale. Ai nevoie doar de o tigaie grill și poftă de ceva bun.
Musacaua de vinete cu pui este o alternativă excelentă pentru musacaua clasică. Este ușoară, aromată și se gătește repede. Încă de la prima gură aromele te vor umple de bucurie și te vor face să te întrebi „De ce nu gătesc rețeta asta mai des?”.
Gyrosul cu pui și tzatziki se poate personaliza în funcție de gust. Adaugă legume precum ardei gras, verdețuri sau renunță unele ingrediente, servește sub formă de rulou sau în farfurie. Indiferent de alegere, gustul este delicios.
Prepară tocănița de vară cu pui și legume ca să ai o porție delicioasă și hrănitoare de vitamine. Prospețiemea legumelor folosite se va simți la fiecare gură. Preparatul este potrivit și pentru copii, dacă folosești mai puține condimente.
Acest preparat este atât de bun, încât este greu de descris. Pulpele de pui sunt suculente în interior, iar pielea lor este puțin crocantă și aromată, iar cartofii noi au un gust mai mult decât bun când sunt gătiți astfel. Dacă mai pui și că se prepară ușor și repede, atunci poți să zici că ai găsit rețeta perfectă.
Preparatul este special, definit de simplitate și totuși cu un gust atât de complex, aromat și diferit de ceea ce ai gătit până acum. Puiul cu mentă și varză de Bruxelles se prepară rapid și fără efort, iar rezultatul este o masă de prânz sau o cină delicioasă și aspectuoasă care îți va surprinde familia.
O rețetă clasică, nelipsită din meniul celor care apreciază gustul preparatelor românești. Chiftelele de pui marinate în sos de roșii sunt foarte gustoase, aromate și tocmai bune de mâncat cu pâine proaspătă de casă.
Puiul întreg cu plante aromatice este fin, gustos și are o textură perfectă. Este acel preparat bun de pus pe masă la ocazii speciale, care cu siguranță va atrage multe priviri pline de poftă.
Cu un miros irezistibil care umple bucătăria, friptura de pui cu ceapă și usturoi verde este o bunătate care nu trebuie să lipsească din meniul tău.
Știai că pasca poate fi și sărată? Sau cu pui? Pasca tradițională de Paște este cunoscută de aproape toată lumea în formula dulce. Rețeta de pască reinterpretată cu pui și brânză sărată este ușoară și surprinde prin gust și textură. Intră în bucătărie și pregătește o altfel de pască anul acesta!
Drobul este un preparat tradițional pe care oamenii îl pregătesc și îl servesc în perioada Sărbătorilor Pascale. El poate fi făcut cu diverse tipuri de carne și ingrediente, dar cea mai lejeră și ușoară rețetă de drob este cea cu pui și ciuperci. Drobul de pui și ciuperci este un deliciu aspectuos și gustos pe care îl vor aprecia toți membrii familiei.
Ridichiile se consumă în general crude, dar ele sunt foarte gustoase și gătite în tigaie sau la cuptor. Pulpele de pui fragede și rumenite, cu garnitura de ridichi roșii la cuptor reprezintă o masă de prânz revigorantă și ușoară pe care o pregătești rapid. Ridichiile la cuptor completează foarte bine gustul cărnii de pui și sunt surprinzător de gustoase.
Puiul la cuptor sau friptura la cuptor este un deliciu potrivit multor ocazii speciale. Acest fel de mâncare este puternic aromat, cu un aspect festiv și se poate servi la cină sau la o masă de prânz în familie.
Un deliciu crocant, condimentat și bun de savurat direct din mână, când se mai răcește puțin. Probabil că ai mai gustat aripioare de pui în oraș sau la altcineva la masă și ți-a plăcut, așa că trebuie să știi că nu este deloc greu să le prepari acasă la tine.
Rețeta de brioșe cu piept de pui este foarte ușor de preparat. În mai puțin de 60 de minute este gata un preparat inedit. Servite calde sau reci, sunt ideale ca aperitiv. Preparatul este ușor, aromat și gata să impresioneze invitații. Dacă ai chef de un mic dejun mai special într-o dimineață oarecare, brioșele cu piept de pui sunt, de asemenea, o alegere foarte bună.
Probabil crezi că cel mai fraged piept de pui la cuptor începe cu o marinadă bogată și se termină cu multe ingrediente băgate în cuptor. Îți aducem o rețetă simplă, pe care o vei adora de la prima încercare.
Puiul marinat în bere la cuptor este un un fel de mâncare pe care îl pregătești foarte ușor și pe care îl poți servi în diverse combinații. Cald, alături de o garnitură de orez cu legume ori cartofi natur sau rece într-o salată fresh a doua zi pentru birou.
Pulpele de pui cu varză călită întrec și cele mai sofisticate rețete gourmet. Atunci când vrei să mergi la sigur și să pregătești ceva pe placul tuturor, această rețetă reprezintă una dintre cele mai bune alegeri.
Rețeta de pui întreg cu mere se prepară pentru o masă festivă. Puiul capătă o culoare aurie de la sosul de mere, iar gustul este spectaculos. Invitații tăi cu siguranță vor avea parte de o surpriză culinară neașteptată, iar gustul dulceag va surprinde într-un mod plăcut.
Pui cu mere şi scorţişoară - nu-i aşa că sună tentant? Ne pregătim de anotimpul friguros, aşa că mâncarea din farfurie capătă un nou farmec - acela al gustului de iarnă. Surprinde-i pe cei dragi cu o reţetă simplă şi delicioasă!
Inspirat din bucătăria evreiască, puiul marocan are un gust bogat și multe culori. Dacă inițial te vei speria de numărul mare de condimente, după câteva minute o să observi ce ușor se prepară această rețetă specială.
Dovleac copt cremos cu pui… Nu-i așa că îți aduce aminte de copilărie, dar are și o notă modernă? Bine ai venit în bucătăria unde vei găti această rețetă delicioasă.
Când gătești preparate speciale? În preajma sărbătorilor, fie ele românești sau internaționale. Dovleacul umplut cu un pui întreg este potrivit lunii octombrie, fie că îl pregătiți pentru Halloween sau nu.
Cine nu apreciază o porție sănătoasă de ficat de pui la cuptor, din când în când? Probabil că ți se face poftă chiar și atunci când vecinii gătesc acest fel de mâncare delicios. Rețeta de ficat de pui la cuptor este simplă.
Alege-ți următoarea rețetă în funcție de tipul de carne de pui de care ai poftă astăzi!
Hrăniți dintr-o agricultură proprie responsabilă, puii LaProvincia oferă o carne gustoasă autentică. Oferim o gamă largă de produse din carne de pui pentru a face față și celor mai creativi pricepuți în ale gastronomiei.
Mereu interesați în selecționarea cu atenție și ambalarea la cele mai înalte standarde a produselor noastre, aducem un aport în dezvoltarea tehnologizării producției de carne de pui.