Rețete cu pui de Halloween

O colecție de rețete ideale de gătit în perioada unei sărbători din ce în ce mai apreciate: Halloween. Ingredientele sunt alese astfel încât gustul preparatului să fie înfricoșător de gustos. 

Ouă de Halloween umplute cu ficăței pui

Printre cele mai gustoase și sățioase aperitive se află această rețetă de ouă umplute, în care ai nevoie de ficăței de pui. Această parte a puiului se poate integra mai ușor decât crezi în felurile de mâncare pe care le poți găti, iar asociată cu ouăle va ieși un preparat divin. Gătește și tu această rețetă pentru a vedea cât este de bună!

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
50 min.
Deschide

Pizza înfricoșătoare cu măsline și pui de curte

O rețetă pe placul tuturor, aromată și delicioasă, este perfectă pentru perioada Halloween-ului prin decorul specific pe care îl poți face din ingrediente. În plus, atrage atenția celor de la masă și datorită gustului irezistibil cu siguranță se vor termina toate porțiile în cel mai scurt timp.

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
50 min.
Deschide

Chiftele de pui mumificate

Chiftelele de pui mumificate sunt delicioase, se prepară ușor, iar în compoziție se pot adăuga mai multe legume, în funcție de preferințe.

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
60 min.
Deschide

Pui roşu cu usturoi şi parmezan

Reţeta de pui cu usturoi şi parmezan este ideală pentru seara de Halloween sau un prânz tocmai bun ca să dezgheţe atmosfera de “trick or treat”. Uşor de pregătit, puiul colorat va fi un deliciu pentru cei mici, mai ales pentru că gustul puiului este unul familiar, fraged, bogat. Poftă înfricoşătoare!

Dificultate
Mică
Timp de preparare
50 min.
Deschide

Ardei umpluți cu pui de țară

Când ai mâncat ultima oară ardei umpluți? Dar ardei umpluți cu carne de pui și spaimă? Pregătește-le celor mici un meniu special de Ha-Ha-Halloween!

Dificultate
Medie
Timp de preparare
120 min.
Deschide

Ciocănele de pui, negre, cu sos de stridii

Vrei ca cei mici să aibă un Halloween ca în filme? Serveşte-le ciocănele de pui negre, înfricoşătoare şi delicioase, făcute chiar de tine!

Dificultate
Mică
Timp de preparare
30 min.
Deschide

Dovleac copt cremos cu pui

Dovleac copt cremos cu pui… Nu-i așa că îți aduce aminte de copilărie, dar are și o notă modernă? Bine ai venit în bucătăria unde vei găti această rețetă delicioasă.

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
50 min.
Deschide

Dovleac umplut cu un pui întreg

Când gătești preparate speciale? În preajma sărbătorilor, fie ele românești sau internaționale. Dovleacul umplut cu un pui întreg este potrivit lunii octombrie, fie că îl pregătiți pentru Halloween sau nu.

Dificultate
Mare
Timp de preparare
180 min.
Deschide

Supă de dovleac cu pui

Rapid și ușor de preparat, supa de dovleac cu pui și spanac, este un preparat pe cât de ușor și sănătos, pe atât de gustos și hrănitor.

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
20 min
Deschide
Categorii

Alege-ți următoarea rețetă în funcție de tipul de carne de pui de care ai poftă astăzi!

carne-tocata

Pui de tara LaProvincia


Hrăniți dintr-o agricultură proprie responsabilă, puii LaProvincia oferă o carne gustoasă autentică. Oferim o gamă largă de produse din carne de pui pentru a face față și celor mai creativi pricepuți în ale gastronomiei.

Mereu interesați în selecționarea cu atenție și ambalarea la cele mai înalte standarde a produselor noastre, aducem un aport în dezvoltarea tehnologizării producției de carne de pui.

Alege, gătește, mănâncă! Poftă bună!

Vezi toate produsele

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase