Alege rețeta preferată, simplă și gustoasă!
Un preparat plin de gust și vitamine, ciorba de pui cu salată verde se prepară ușor și te umple de energie. Este sățioasă, delicioasă și reprezintă un prânz bun în zilele călduroase. Îți recomandăm să o mănânci cu un ardei iute proaspăt.
Rolul acestui preparat este să fie devorat cu poftă. Aripioarele de pui cu miere și hrean nu au nevoie de plating sau alte forme de introducere și se prepară în mai puțin de 40 de minute. Gustul dulce-picant îți va încălzi simțurile în zilele reci, iar persoanele pentru care le pregătești vor aprecia cu siguranță preparatul tău.
Un deliciu crocant, condimentat și bun de savurat direct din mână, când se mai răcește puțin. Probabil că ai mai gustat aripioare de pui în oraș sau la altcineva la masă și ți-a plăcut, așa că trebuie să știi că nu este deloc greu să le prepari acasă la tine.
Mâncarea de pui cu măsline este un preparat sățios și gustos. Are influențe mediteraneene și este bine adaptat gusturilor românești. Se prepară în mai puțin de o oră și poate fi un prânz reușit sau vedeta unei mese de Crăciun.
Supa de pui cu tăiţei şi scorţişoară este un deliciu libanez tocmai bun de pus în farfurie. Adună ingredientele şi oferă prânzului un gust special!
Prepararea puiului la cuptor este una dintre cele mai cunoscute și eficiente metode de a găti acest tip de carne. De asemenea, marinada și carnea de pui sunt combinația care oferă un gust special și inedit.
Cine nu își amintește de gustul aripioarelor de pui la grătar, cu suculența și aroma unică? Le poți pregăti de fiecare dată astfel încât să fie delicioase, așa cum ți le dorești. Iată o rețetă care îți duce grătarul la nivelul următor.
Rețetele de garnitură pentru pui pot fi preparate chiar și atunci când doar vrei să pregătești puțină friptură în tigaie sau cuptor. Fiecare dintre ele contribuie la cină cu gust, culoare și sănătate.
Cine nu își amintește de supa de pui pe care abia o accepta în copilărie, dar acum o savurăm cu fiecare înghițitură? Am găsit rețeta supei perfecte, naturale și sănătoase. Durează doar o oră să o prepari.
Vrei să gătești un ostropel de pui moldovenesc așa cum rar întâlnești? Încearcă această rețetă simplă care, într-o oră, îți pune pe masă gustul bogat al tradiției. Descoperă cât de simplu este fiecare pas!
Aripioarele înseamnă mai mult decât materii prime pentru câteva feluri de mâncare. Ele înseamnă posibilităţi dulci sau picante, crocante sau suculente.
Mai acru decât supa de pui, mai memorabil decât ciorba - borșul de pui este delicatesa gastronomiei tradiționale românești. Este ușor de făcut, dar și mai ușor de mâncat.
Cunoscute pentru gustul bogat de primăvară pe care îl aduc, mâncărurile de tip stufat sunt gătite cu drag de cât mai mulți amatori ai aromelor bogate. Rețeta de stufat de pui vine cu mai puține calorii decât varianta sa tradițională (stufatul de miel sau de vițel) și cu ușurință în preparare.
Marinata pentru pui este secretul celor care gătesc în special piept sau pulpe. Există mai multe rețete de marinată, însă rezultatul este același - carnea va fi suculentă și va avea o ușoară aromă a ingredientelor pe care le-ai adăugat.
Mâncărurile cu sos sunt întotdeauna delicioase. Farmecul mâncărurilor cu sos este că poți mânca aceeași carne în combinații atât de diferite încât îți pare întotdeauna ceva nou. Rețetele cu sos sunt ușor de făcut, aromate și se armonizează cu carnea într-un mod atât de spectaculos încât parcă nici nu mai ai nevoie de garnitură.
Cunoscută și ca răcitură, rețeta de piftie de pui e cea pe care ți-ai dori să o gătești în fiecare anotimp, dar o faci doar iarna. Ușor picantă, bogată în gust și aspect, piftia este și ușor de preparat.
Dezvoltat după o rețetă tradițională, puiul la ceaun este tabloul gustativ al după-amiezilor din copilărie, atunci când mâncarea era pregătită la focul din curte, iar tu simțeai mirosul de ”ceva bun” din casă.
Ştii acele aripioare din filme, prăjite perfect şi cu o crustă pe care o auzi când se rupe? Diseară le ai pe masă, aşa cum nu ştiai să le faci până acum. Cum ar fi ca cina ta simplă să arate total diferit și, totuși, să aibă un gust cunoscut?
Alege-ți următoarea rețetă în funcție de tipul de carne de pui de care ai poftă astăzi!
Hrăniți dintr-o agricultură proprie responsabilă, puii LaProvincia oferă o carne gustoasă autentică. Oferim o gamă largă de produse din carne de pui pentru a face față și celor mai creativi pricepuți în ale gastronomiei.
Mereu interesați în selecționarea cu atenție și ambalarea la cele mai înalte standarde a produselor noastre, aducem un aport în dezvoltarea tehnologizării producției de carne de pui.