Șnițel de pui

Rețete de șnițel cu pui crocant sau pufos, cu pesmet sau fără pesmet, tradiționale sau interpretate. Alegerea este a ta. Spor!

Șnițel de pui în crustă de cașcaval

Șnițelul de pui este un preparat gustos și ușor de făcut, bine cunoscut de toată lumea. Dacă vrei să reinventezi rețeta clasică, iată o propunere delicioasă: piept de pui în crustă de cașcaval. Unde mai pui că se gătește și la cuptor, fără să fie nevoie să îl prăjești.

Dificultate
MICA
Timp de preparare
35 min.
Deschide

Piept de pui picant

Clasicul șnițel de pui este savuros, dar cum ar fi dacă l-ai face și picant? Piept de pui moale, într-o crustă picantă și crocantă pe care îl poți prepara rapid, la tine acasă. Pentru un prânz copios în familie, pieptul de pui picant este ideal pentru iubitorii de mâncare condimentată.

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
40 min.
Deschide

Piept de pui sănătos în aluat de bere

Pieptul de pui în aluat de bere este un preparat rapid și gustos pe care fie îl servești cald cu garnitură la masa de prânz fie îl servești pe un platou alături de alte gustări cu ocazia sărbătorilor și a zilelor speciale. Ideal și pentru pachetul de școală sau muncă a celor dragi, pieptul de pui în aluat de bere este fraged la interior și crocant la exterior.

Dificultate
MiCĂ
Timp de preparare
40 min.
Deschide

Șnițel de pui LaProvincia pufos

Primăvara este anotimpul când mulți dintre noi avem chef să mâncăm un șnițel de pui pufos, lângă o salată proaspătă. Ce-ar fi să prepari acasă un astfel de preparat în mai puțin de o oră?

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
50 min.
Deschide

Șnițel din piept de pui la cuptor

Dacă ai poftă de un șnițel din piept de pui la cuptor, atunci îl poți prepara în mai puțin de o oră. Sănătos, cu un gust bogat și apetisant - șnițelul devine rapid motivul pentru care abia aștepți să ajungi la masă.

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
55 min.
Deschide

Șnițel crocant din piept de pui

Crocant la exterior și fraged în interior, acest șnițel este un deliciu. Mie îmi place să îl combin cu piure de cartofi sau cu cartofi wedges, dar puteți adăuga orice fel de garnitură: legume sotate în unt, legume la cuptor, broccoli înăbușit.

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
60 min
Deschide
Categorii

Alege-ți următoarea rețetă în funcție de tipul de carne de pui de care ai poftă astăzi!

carne-tocata

Pui de tara LaProvincia


Hrăniți dintr-o agricultură proprie responsabilă, puii LaProvincia oferă o carne gustoasă autentică. Oferim o gamă largă de produse din carne de pui pentru a face față și celor mai creativi pricepuți în ale gastronomiei.

Mereu interesați în selecționarea cu atenție și ambalarea la cele mai înalte standarde a produselor noastre, aducem un aport în dezvoltarea tehnologizării producției de carne de pui.

Alege, gătește, mănâncă! Poftă bună!

Vezi toate produsele

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase