Slide pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căruia
și fafuriei îi place!
Vezi toate produsele

Paste cu piept de pui și legume

Puiul în crustă de verdețuri de primăvară este un preparat ușor, bun de consumat la prânz. Îți recomandăm să îl prepari atunci când ai poftă de ceva diferit față de ce ai mai gătit în ultima perioadă, fiindcă vei rămâne surprins de gustul delicios!

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
40 min.

1.00 / 5

Ingrediente pentru puiul în crustă de verdețuri de primăvară

Ingredientele de mai jos au fost calculate pentru 2-3 porții. Dacă vrei să gătești o cantitate mai mare, potrivește cantitățile.

Ingrediente

0 0 votes
Nota

Cum se prepară pastele cu piept de pui și legume

Vrei să mănânci paste cu piept de pui și legume? Îți prezentăm o rețetă simplă și rapidă pentru un preparat delicios și colorat.

1. Pregătește ingredientele

  • Spală 300 g piept de pui LaProvincia și taie-l în cubulețe.
  • Spală 1 ardei gras și toacă-l mărunt.
  • Curăță 3 cepe verzi și toacă-le mărunt.
  • Curăță 2 morcovi și dă-i prin răzătoare.  
  • Taie în 2 păstăile a 50 g de fasole verde.
  • Lasă la scurs 50 g de mazăre și 25 g de porumb boabe.

pui bio

2. Rumenește și fierbe

  • Pune la fiert 1,5-2 litri de apă într-o oală. Atunci când apa fierbe, completează cu 300 g de paste și urmează instrucțiunile pentru fierbere de pe cutie.
  • Încinge 2 linguri de ulei într-o tigaie.
  • Adaugă morcovii și ceapa.
  • După 3 minute, completează cu ardeiul gras și fasolea verde.
  • Adaugă sare și piper și lasă totul la călit pentru 5 minute. În ultimele secunde, adaugă mazărea și porumbul.

pui bio

3. Împrăștie aroma preparatului

  • Într-o altă tigaie adaugă puțin ulei și cubulețele de piept de pui.
  • Amestecă încontinuu până când carnea devine albă.
  • Adaugă sare și piper și amestecă pentru încă câteva secunde.
  • Mută puiul rumenit în tigaia cu legume.

4. Adu pastele lângă pui

  • Pune 250 ml de suc de roșii peste carne și legume și 250 ml de apă.
  • Lasă totul să fiarbă pentru 10 minute.
  • Atunci când sosul a scăzut puțin, adaugă pastele fierte, amestecă pentru 1 minut și oprește focul.
  • Pregătește masa.

Gătește inspirat un pui rapid și delicios

Timpul de pregătire ale ingredientelor durează numai 15 minute;

Pregătește paștele și puiul în doar 30 minute;

Timp redus de gătire, pentru un preparat gata în 45 minute.

Dificultate de preparare

Puiul în crustă de verdețuri de primăvară este o rețetă intuitivă și se prepară simplu. Chiar dacă nu ai mai încercat rețeta până acum, îți va fi ușor să o pregătești. Ai nevoie de câteva ustensile:
  • 1 bol;
  • 1 cuțit;
  • 1 tavă de cuptor;
  • 1 lingură;
  • 1 tocător;
  • 1 presă manuală pentru usturoi;
  • 1 chopper (opțional).

Timp de preparare pentru puiul în crustă de verdețuri de primăvară

  • Gătești pieptul de pui în 30 minute
  • Pregătești crusta de verdețuri în 10 minute
  • Petreci în bucătărie, în total, 40 minute

Pui în crustă de verdețuri de primăvară: Sfaturi de servire

  • Servește preparatul cald, lângă un sos cremos de smântână sau usturoi.
  • Pentru platingul acestui preparat, poți opta pentru un aranjament minimalist: taie fâșiile de piept de pui scoase din cuptor în batoane lungi și așază lângă ele 2-3 linguri de sos.
  • Poți folosi la această rețetă și alte verdețuri de primăvară pentru a aroma puiul: mărar, leuștean, ștevie etc.
  • Folosește piept de pui feliat șnițel LaProvincia dacă vrei ca bucățile tale de pui să fie tăiate uniform;
  • Poți prepara această rețetă și cu aripioare sau copănele de pui. Gustul puiului variază de la un organ la altul, așa că folosește ce parte a puiului preferi!
  • Pentru a obține o crustă mai crunchy, folosește în plus încă 2 linguri de pesmet.
  • În cazul în care compoziția cu verdețuri nu se leagă, adaugă un ou bătut ca pentru omletă. Amestecă bine și vei obține o compoziție omogenă!

Garnituri potrivite:

  • sos de smântână;
  • sos de usturoi;
  • salată de roșii;
  • salată de varză;
  • castraveți în oțet.

Pui în crustă de verdețuri de primăvară

Încearcă ceva nou pentru masa de prânz! Rețeta pe care ți-am prezentat-o este echilibrată și gătită într-un mod sănătos. Carnea de pui LaProvincia gătită la cuptor este savuroasă, iar crusta de verdețuri îi oferă o aromă irezistibilă. Pregătește rețeta cu pui pentru întreaga familie și bucurați-vă împreună de preparatul delicios! Este o variantă mai sănătoasă a șnițelelor cu făină și ou, așa că o poți prepara și pentru copii. Poftă bună!
Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție