Tajine marocan de pui este un preparat foarte ușor de pregătit. Carnea fragedă, amestecul de condimente și prospețimea pătrunjelului și a lămâii te vor purta în alte lumi pline de savoare. Potrivit atât pentru un prânz diferit dar și pentru o masă specială, prin intermediul căreia vei impresiona cu siguranță.
Ingredientele din această rețetă au fost folosite pentru 2 porții. Dacă vrei să prepari o cantitate mai mare, ajustează cantitățile în funcție de numărul de persoane pentru care gătești.
Tajine marocan de pui este un preparat potrivit în orice anotimp, robust, aromat, savuros și sățios. Carnea fragedă de pui și sosul condimentat te poartă pe alte meleaguri. Tajine de pui se servește la masa de prânz alături de cușcuș sau orez.
Poți prepara cele mai exotice mâncăruri cu un pui crescut natural. La Provincia e locul de unde poți lua cel mai bun pui pentru preparatul tajine marocan de pui !
Tajine marocan de pui se prepară în 110 minute, 60 de minute fiind reprezentate de marinarea cărnii de pui. Gradul de dificultate pe care îl implică rețeta este mediu. Ai nevoie de următoarele ustensile:
Preparatul se servește cald la masa de prânz, alături de cușcuș sau orez proaspăt gătit. Pieptul de pui poate fi înlocuit de pulpe de pui fără pieliță și os.
Preparatul perfect pentru mesele de prânz speciale, la care vrei să impresionezi. Rețeta preparatului este ușor de gătit, iar rezultatul este special. Tajine marocan de pui este o călătorie culinară pregătită chiar de tine.