Cine nu își amintește de gustul aripioarelor de pui la grătar, cu suculența și aroma unică? Le poți pregăti de fiecare dată astfel încât să fie delicioase, așa cum ți le dorești. Iată o rețetă care îți duce grătarul la nivelul următor.
Rețeta de aripioare de pui la grătar a fost gândită pentru 4 persoane. O poți ajusta dacă organizezi o masă mare, cu prieteni și rude sau vrei doar o gustare rapidă și sănătoasă.
Această rețetă de aripioare de pui de țară la grătar este ușor de pus în practică și rapidă - deși se pregătește în două etape, cu o seară înainte de grătar și la fața locului.
Ușor de preparat și cu un rezultat delicios, rețeta nu necesită efort ci, mai degrabă, organizare. Ca ustensile, ai nevoie de:
Rețeta de aripioare de pui la grătar face ca mâncarea să fie delicioasă, dar diferită față de gustul clasic al aripioarelor simple. Cu câteva intervenții în plus, pregătești pentru grătar un fel de mâncare ca la restaurant.
Deci, când mergi la grătar?