pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Cartofi dulci umpluți cu pui afumat

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
40 de minute
Cantitate
2 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară cartofii dulci umpluți cu pui afumat

Preîncălzește cuptorul la 200°C.

Spală 2 cartofi dulci mari și taie-i pe jumătate, pe lungime. Scoate puțină pulpă din fiecare jumătate de cartof pentru a face spațiu pentru umplutură.

Unge cartofii dulci cu 2 linguri de ulei de măsline și așază-i pe o tavă de copt. Coace-i timp de aproximativ 25-30 de minute.

Între timp, taie pieptul de pui în cubulețe mici și prăjește-le într-o tigaie la foc mediu până devine crocant. Adaugă 1/2 ceapă roșie, tocată fin și 1/2 ardei gras tocat și continuă să mai gătești timp de câteva minute.

Când cartofii dulci sunt gata, scoate-i din cuptor și umple-i cu amestecul de pui, ceapă și ardei gras.

Adaugă 2 linguri smântână deasupra și presară 2 linguri de brânză cheddar rasă.

Dă la cuptor timp de încă 10-15 minute.

Poftă bună!

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase