pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Chiftele sferice de pui acoperite în parmezan

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
65 de min.
Cantitate
2 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară chiftele sferice de pui acoperite în parmezan

Par a fi tradiționale, dar sunt o idee reinterpretate. Chiftelele perfect sferice din carne de pui se prepară astfel: amestecă într-un bol 350 g carne tocată de pui LaProvincia, 1 ceapă tocată, 2 căței de usturoi zdrobiți, 2 ouă LaProvincia, 1 legătură mică de mărar tocată mărunt, sare, piper și semințe de in și cânepă.

Amestecă totul până când obții compoziția de chiftele și începe să formezi sferele. Pregătește o farfurie întinsă cu 5 linguri de parmezan ras mărunt. Trece fiecare chifteluță prin parmezan și așază-le pe rând într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.

Pune tava în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 minute la 180-200 de grade Celsius. Fine dining la tine acasă!

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase