Ciorba de pui cu lobodă roșie este hrănitoare și bogată în nutrienți. Se servește caldă, dar este foarte bună și rece cu ceapă verde în zilele mai călduroase. Gustul preparatului te duce cu gândul la mesele de prânz din copilărie.
Din ingredientele folosite în rețetă rezultă 6 - 7 porții de ciorbă. Dacă vrei să prepari masa pentru un număr diferit de persoane, ajustează cantitățile.
O ciorbă de pui cu lobodă reprezintă o parte importantă a unui meniu specific românesc și din acest motiv există o varietate de rețete cu diferite ingrediente. O ciorbă de pui se gătește primăvara, când se găsește lobodă în magazine și piețe. Ușoară, revigorantă și gustoasă, ciorba de pui cu lobodă roșie se prepară ușor și rapid.
Este foarte important să ai în alimentație mese lichide. Acestea te hidratează și îți oferă necesarul de vitamine. Preparate precum supele și ciorbele ajută foarte mult tranzitul, iar pe lângă toate aceste beneficii, mai sunt și extrem de gustoase. Încearcă rețeta și spune-ne cum ți se pare!
Intră pe La Provincia și alege cel mai bun produs pentru familia ta. Poți transforma o ciorbă obișnuită de pui într-un adevărat răsfăț culinar. Comandă acum și începe să prepari o ciorbă de pui cu lobodă roșie
Ciorba de pui cu lobodă roșie se prepară în aproximativ 90 de minute și are un grad de dificultate redus. Ai nevoie de următoarele ustensile:
Pentru a găti această ciorbă poți folosi orice parte a puiului. Va fi la fel de gustoasă, indiferent de tipul de carne folosit: piept, spate sau aripi de pui. Ideală pentru o masă de prânz ușoară, dar totuși sățioasă, ciorba de pui cu lobodă roșie poate fi consumată în 2-3 zile dacă este ținută în frigider.
Cu multe legume și lobodă roșie, acrișoară și aromată, ciorba de pui cu lobodă roșie este prânzul ideal atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. O porție de ciorbă aburindă cu pâine proaspătă crocantă și cu smântână este tot ce îți trebuie într-o zi frumoasă de primăvară.