Ciorba rădăuțeană de pui poate face parte dintr-un meniu de sezon. Bogată în ingrediente, servită caldă, ciorba înseamnă un spectacol de gusturi și culori - care este ușor de gătit. Mulți am dori să o gătim des. Și putem.
Ingredientele de mai jos ajung pentru o masă - fie ea prânz sau cină - de patru persoane. Alternativ, poți folosi piept de curcan (cu piele), în locul celui de pui.
Prepararea acestei rețete se face în mai multe etape, pe care le vei trece cu ușurință.
Rețeta prezentată nu este dificilă și nu diferă cu mult față de ciorba de pui originală. Însă, ai de urmat mai mulți pași decât în alte cazuri. Dificultatea acestui preparat este medie. Ca ustensile, vei avea nevoie de:
Această rețetă de ciorbă rădăuțeană de pui duce la o masă bogată în gusturi, culori, mirosuri. După gust, fiecare mesean își mai poate adăuga unul dintre accesorii. Pentru un plus de savoare gustativă și vizuală, îți recomandăm să o servești în strachină, alături de pâine de casă.
Este adesea comparată cu ciorba de burtă și, uneori, preferată pentru că este mai ușor de făcut. Ciorba rădăuțeană de pui, rețeta originală în mod special, însă, face deliciul localnicilor din Bucovina și al turiștilor. În curând, poate deveni și al tău, mai ales pentru că este potrivită pentru sezonul friguros.