pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Conopidă cu pui la cuptor

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
45 de minute
Cantitate
4 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară conopida cu pui la cuptor

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Desfă conopida în buchețele mici, spală-le și fierbe-le în apă cu sare timp de 10 minute. 

Spală 500 g de piept de pui dezosat fără piele și pune-l la fiert timp de 5 minute. Taie-l în fâșii sau cubulețe. Toacă ceapa și călește-o în ulei timp de 3 minute. Pune bucățile de pui peste și călește timp de 2 minute.

Într-un bol separat, bate cele 2 ouă La Provincia, adaugă smântână și usturoiul pisat. Adaugă sare și piper după gust și amestecă bine.

Pune conopida și puiul într-o tavă. Adaugă compoziția preparată în bol. Presară cașcavalul ras. Lasă totul la cuptor timp de 25-30 de minute.

Servește-o caldă și (dacă mai rămâne) păstrează la frigider până a doua zi. 

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase