Ți-e poftă de ceva bun și exotic? Atunci uite ce ai de făcut.
Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie și adaugă 50 g de pastă de curry, 3 căței de usturoi tocați și 1 felie de ghimbir ras.
Amestecă-le și gătește-le până când se parfumează, 2 - 3 minute.
Adaugă feliile din cei 2 piepți de pui LaProvincia și gătește-le aproximativ 5 minute.
În timp ce puiul se prepară, pune 1 cutie de boabe de porumb și 1 cutie de lăstari de bambus într-o cratiță mică, acoperă-le cu apă și pune la foc mare.
Fierbe-le 15 minute și scurge-le de apă.
Toarnă 1 litru de lapte de cocos într-o altă cratiță și dă-l în clocot, apoi adaugă lăstarii de bambus și porumbul.
Adaugă peste laptele de cocos 2 linguri de sos de pește, 2 linguri de zahăr, fâșiile de ardei gras și 200 g lemongrass și fierbe-le timp de 5 minute.
Ia curry-ul de pe foc și adaugă 50 g de busuioc thailandez.
Poftă mare!