pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Gujoane crocante de pui – adorate de toți pofticioșii

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
40 de minute
Cantitate
6 porții

Ingrediente

Cum se prepară gujoane crocante de pui

Într-un bol, amestecă 100 g de făină cu 1 linguriță de sare, 1 linguriță de piper și 1 linguriță de pudră de usturoi.

În alt bol, bate cele 2 ouă LaProvincia.

Spală bine 500 g de piept de pui LaProvincia și taie-l în fâșii.

Trece fiecare fâșie de pui prin amestecul de 100 g de făină, apoi în ou și în final în amestecul de 250 g de pesmet.

Așază gujoanele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Coace în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 20 de minute sau până când devin aurii și crocante.

Servește-le cu sosul preferat și bucură-te de gustul delicios al gujoanelor de pui. Poftă bună!

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase