Mâncarea de ștevie cu pui are o textură ușor cremoasă și un gust acrișor, foarte revigorant pentru papilele tale gustative. Se prepară ușor, nu ai nevoie de multe ingrediente, iar ștevia este disponibilă în această perioadă în piețe și magazine. Se poate folosi ștevie congelată pentru acest fel de mâncare, iar rezultatul este la fel de gustos.
Ingredientele din rețetă sunt suficiente pentru 2 porții. Pentru un număr mai mare de porții, ajustează cantitățile în funcție de numărul de persoane pe care îl aștepți la masă. Dacă numărul este mai mare de 4 persoane, folosește o cratiță/tigaie mai mare.
O Mâncare de ștevie cu pui de țară - Ștevia este o plantă cu foarte multe proprietăți benefice pentru organism, dar nu este foarte des folosită în rețete. Mâncarea de ștevie cu pulpe de pui este ușor de preparat și aduce gusturi și arome noi în farfuria ta.
Familia ta va îndrăgi o mâncare de ștevie cu pui de țară. Nu doar că este foarte gustoasă, ci și este mult mai sănătoasă. Alege să mănânci echilibrat cu La Provincia!
Mâncarea de ștevie cu pulpe de pui se prepară în aproximativ 50 de minute și are un grad de dificultate mediu. Ai nevoie de următoarele ustensile:
Preparatul se servește cald cu pâine sau mămăligă și opțional puțină smântână proaspătă. Un prânz acrișor, gustos și proaspăt sau o cină ușoară, mâncarea de ștevie cu pulpe de pui este o alegere ideală, mai ales că ai la dispoziție toate ingredientele la piață.
Odată cu venirea primăverii ai ocazia să încerci gusturi noi sau gusturi de mult uitate. Mâncarea de ștevie cu pui are o prospețime specifică datorită texturii și a gustului dulce-acrișor. Poate fi servită acasă sau la pachet cu o porție de orez.