Vrei să gătești un ostropel de pui moldovenesc așa cum rar întâlnești? Încearcă această rețetă simplă care, într-o oră, îți pune pe masă gustul bogat al tradiției. Descoperă cât de simplu este fiecare pas!
Ingredientele de mai jos au fost calculate pentru circa 4 porții. Dacă vrei să gătești mai puțin, îți recomandăm să ajustezi cantitățile, păstrând proporțiile.
Ostropelul necesită doar o oră petrecută în fața aragazului și puțină atenție. Uite ce trebuie să faci.
Rețeta de ostropel de pui moldovenesc este una simplă, ce necesită puține ingrediente. Ca ustensile, ai nevoie de:
Rețeta de ostropel de pui moldovenesc este delicioasă și potrivită pentru mesele la care inviți toată familia. Deși preparatul nu conține sos de tomate, precum în cazul rețetei oltenești, compensează prin culoare și prezența legumelor.
Alege să surprinzi cu o rețetă românească, culeasă din zona Moldovei, acolo unde preparatele au un gust bogat și sunt savuroase lângă o mămăligă caldă!