Spală bine cei 2 piepți de pui LaProvincia și gătește-i 10-15 minute la tigaia grill cu 1 lingură de ulei de măsline, alături de condimentele tale preferate.
Mărunțește carnea și amestec-o alături de 70 g de ceapă verde tocată mărunt într-un castron. Într-un alt bol mai mic amestecă 200 g de maioneză, 2 linguri de miere, 2 lingurițe de jalapeño tocat, 1 linguriță de coajă de lămâie netratată, 1 lingură de zeamă proaspătă de lămâie, 1 vârf de linguriță de sare și 1 vârf de linguriță de piper negru. După ce amestecul de maioneză este gata, toarnă-l peste amestecul de pui și încorporează-le.
Împarte compoziția completă în mod egal pe 12 frunze de salată verde și acoperă uniform cu ajutorul cubulețelor de la 1 mango, celor 100 g de caju și ¼ cană de frunze de coriandru.
Spor la gătit și poftă bună!