Savuroase, aromate și proaspete, pennele cu pui și sos pesto verde sunt un prânz pe care îl va savura toată familia. Aromele mediteraneene ale acestui preparat te poartă înapoi în vacanță și te răsfață cu gusturi stratificate de busuioc, ardei iute, usturoi și parmezan. Fiecare furculiță este o nouă și incitantă aventură.
Ingredientele din această rețetă au fost folosite pentru 4 porții. Dacă vrei să prepari masa pentru mai multe sau mai puține persoane ajustează cantitățile.
Nimeni nu poate spune nu unei porții de penne cu piept de pui crescut la sol și sos pesto verde fiindcă este un preparat absolut delicios pe care îl faci în doi timpi și trei mișcări, după cum spune și vorba din popor. În aproximativ 30 de minute pregătești un prânz absolut delicios, ca să nu mai vorbim de aspectul demn de Instagram cu care te poți lăuda.
Comnadă de pe La Provincia cel mai sănătos pui pentru preparatul tău de Penne cu pui crescut la sol și sos pesto verde!
Rețeta de penne cu pui și sos pesto verde se prepară în 30 de minute și are un grad de dificultate scăzut. Ca ustensile, ai nevoie de:
Dacă nu vrei sau nu ai timp să prepari acasă sosul pesto poți cumpăra sos gata preparat din magazin, iar timpul de gătire al acestui preparat se scurtează astfel cu 5-7 minute. Dacă la masa de prânz sunt și copii este recomandat să excluzi ardeiul roșu iute sau să folosești doar un sfert din el. Servește pastele cu pui și sos pesto verde calde cu parmezan proaspăt ras.
Aromele mediteraneene și frăgezimea puiului te fac să te întorci în cele mai frumoase vacanțe pe care le-ai avut. Acest preparat delicios este masa de prânz ideală pentru zilele de primăvară sau vară când ai nevoie de mâncare sățioasă, dar totuși ușoară și cu arome proaspete.