Pieptul de pui cu mentă și salată de morcov cu năut este un preparat aromat, sățios și totuși ușor pe care îl poate servi toată familia la masa de prânz sau chiar la cină. Se prepară rapid și nu ai nevoie de ingrediente greu de procurat sau de ustensile speciale. Ai nevoie doar de o tigaie grill și poftă de ceva bun.
Ingredientele de mai jos au fost calculate pentru 2 porții. Dacă ai musafiri, ajustează cantitățile în funcție de numărul de invitați pe care îi așteptați la masă.
Piept de pui cu mentă - rețeta are origini turcești și este un preparat ușor de pregătit. Pieptul de pui se marinează pentru 2 ore, timp în care se îmbibă cu arome speciale ale sucului de ceapă dulce și cu mentă. Alături de salata proaspăță și sățioasă de morcov cu năut este un deliciu care îți va aduce multe laude la masă.
Poți prepara o rețetă cu origini turcești , care să conțină pui crescut la țară. O porție de piept de pui cu mentă și salată de morcov cu năut e cea mai sănătoasă alegere. Comandă acum de pe La Provincia!
Rețeta de piept de pui cu mentă și salată de morcov cu năut are un grad de dificultate mediu. Ai nevoie doar de câteva ustensile:
Când ai chef să experimentezi gusturi noi și aromate, acest preparat de inspirație turcească este alegerea ideală. Prepari o masă de prânz sau o cină completă pentru toată familia în timp ce te bucuri de arome și combinații noi de ingrediente. Arome internaționale preparate chiar acasă la tine cu ușurință.