pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Piept de pui cu sos cremos de ciuperci

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
40 de minute
Cantitate
4 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară pieptul de pui cu sos cremos de ciuperci

Ești gata de un preparat inedit de această dată, cu origini americane? 

Spală și taie cei 2 piepți de pui pe jumătate și bate-i cu un ciocan. Asezonează-i cu sare și piper

Topește 2 linguri de unt într-o tigaie mare cu 1 lingură de măsline. Adaugă carnea de pui în tigaie și gătește-o timp de 5-7 minute pe fiecare parte, apoi pune-o pe o farfurie. 

Adaugă 1 lingură de unt în tigaie și topește-o la foc mediu. Adaugă 500 g de ciuperci și 1 ceapă tocată în tigaie și gătește timp de 4-5 minute până se înmoaie, amestecând des.

Toarnă 100 ml de vin alb și 100 g de bulion în tigaie și fierbe-le. Pune 100 g de smântână, 2 lingurițe de frunze de cimbru și ultima lingură de unt. Amestecă și adaugă coaja de lămâie netratată.

Pune sosul de ciuperci peste pieptul de pui. Ornează cu pătrunjel tocat și cu mai multe frunze de cimbru proaspăt.

Mult spor în bucătărie să ai și poftă bună!

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase