Ești gata de un preparat inedit de această dată, cu origini americane?
Spală și taie cei 2 piepți de pui pe jumătate și bate-i cu un ciocan. Asezonează-i cu sare și piper.
Topește 2 linguri de unt într-o tigaie mare cu 1 lingură de măsline. Adaugă carnea de pui în tigaie și gătește-o timp de 5-7 minute pe fiecare parte, apoi pune-o pe o farfurie.
Adaugă 1 lingură de unt în tigaie și topește-o la foc mediu. Adaugă 500 g de ciuperci și 1 ceapă tocată în tigaie și gătește timp de 4-5 minute până se înmoaie, amestecând des.
Toarnă 100 ml de vin alb și 100 g de bulion în tigaie și fierbe-le. Pune 100 g de smântână, 2 lingurițe de frunze de cimbru și ultima lingură de unt. Amestecă și adaugă coaja de lămâie netratată.
Pune sosul de ciuperci peste pieptul de pui. Ornează cu pătrunjel tocat și cu mai multe frunze de cimbru proaspăt.
Mult spor în bucătărie să ai și poftă bună!