pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Piept de pui cu trufe și morcovi caramelizați

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
45 min.
Cantitate
4 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară piept de pui cu trufe și morcovi caramelizați

O rețetă gourmet se cunoaște după titlu. Pieptul de pui cu trufe și morcovi caramelizați este un preparat delish care aproape că poate fi considerat artă.

Spală curăță și bate cu un ciocan 4 bucăți de piept de pui dezosat LaProvincia, apoi asezonează-l cu sare și piper. Călește în 40-50 g unt 1 ceapă tocată, 3 căței de usturoi și gătește apoi puiul. Când carnea devine albă, adaugă 1 pahar de vin roșu sec și gătește pe ambele părți până puiul se rumenește și în tigaie se formează un sos de culoare închisă.

Pentru morcovii caramelizați, pregătește 4 morcovi medii: curăță-i, spală-i și taie-i pe lung în sferturi. Într-o altă tigaie, pune 50 g unt și morcovii pe un singur strat. Lasă la foc mediu până când untul pătrunde în morcovi, iar apoi adaugă 1 cană de apă și 1 lingură de zahăr brun. Așteaptă până când apa scade și morcovii devin moi și ușor rumeniți.

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase