O rețetă gourmet se cunoaște după titlu. Pieptul de pui cu trufe și morcovi caramelizați este un preparat delish care aproape că poate fi considerat artă.
Spală curăță și bate cu un ciocan 4 bucăți de piept de pui dezosat LaProvincia, apoi asezonează-l cu sare și piper. Călește în 40-50 g unt 1 ceapă tocată, 3 căței de usturoi și gătește apoi puiul. Când carnea devine albă, adaugă 1 pahar de vin roșu sec și gătește pe ambele părți până puiul se rumenește și în tigaie se formează un sos de culoare închisă.
Pentru morcovii caramelizați, pregătește 4 morcovi medii: curăță-i, spală-i și taie-i pe lung în sferturi. Într-o altă tigaie, pune 50 g unt și morcovii pe un singur strat. Lasă la foc mediu până când untul pătrunde în morcovi, iar apoi adaugă 1 cană de apă și 1 lingură de zahăr brun. Așteaptă până când apa scade și morcovii devin moi și ușor rumeniți.