Simplu și gustos, pieptul de pui învelit în prosciutto reprezintă o cină perfectă de savurat alături de prieteni sau un prânz impresionant de luat la birou. Prepară această rețetă oricând ai puțin timp la dispoziție, dar îți este poftă de un pui bun, bun. Cât timp folosești puiul LaProvincia, rezultatul cu siguranță va ieși pe măsura așteptărilor. Încearcă-l și tu!
Din ingredientele folosite în rețetă rezultă 4 porții, o singură persoană având 2 bucăți de piept de pui. Dacă vrei să prepari număr mai mare sau mai mic de farfurii, ajustează cantitățile în funcție de câte bucăți de pui vrei să aibă o porție. În cazul în care alegi o garnitură mai consistentă, poți gândi porțiile cu o singură bucată de piept de pui.
O rețetă simplă, cu un rezultat spectaculos. Pieptul de pui învelit în prosciutto se prepară repede și nu ai nevoie de multe ingrediente. Are un gust foarte bun, este aromat și se potrivește de minune cu o salată de legume lângă. Prepară această rețetă pentru mai multă varietate în meniu și combin-o cu garnituri proaspete pentru mai multă savoare!
Pieptul de pui învelit în prosciutto se prepară în aproximativ 30 de minute și are un grad de dificultate redus. Ca să îl prepari, ai nevoie de următoarele ustensile de bucătărie:
Acest preparat este atât de bun, încât vei vrea să te bucuri de gustul lui aproape în fiecare săptămână. Versatilă și ușor de preparat, rețeta poate fi gătită de mamele care caută o idee delicioasă de cină pentru familie, de tații în căutare de rețete inedite, de cei singuri atunci când vor să se răsfețe cu un preparat bun și, cel mai important, chiar și de tine!
Combinația de piept de pui LaProvincia, prosciutto și mozzarella este un deliciu. Pe cât de rapid se gătește, pe atât de rapid se termină, așa că asigură-te că gătești o cantitate suficientă. Pentru a nu irosi mâncarea, dacă rămân bucăți de pui, reinventează rețeta și folosește bucățile de pui pentru un alt preparat: salată cu pui învelit în prosciutto sau pizza cu pui învelit în prosciutto. Păstrează bucățile de pui pentru a doua zi și refolosește-le. Opțiunile sunt nelimitate, iar prepararea unor rețete noi din același preparat te ajută atât pe tine, să diversifici meniul, cât și planeta, reducând risipa alimentară.
Ori de câte ori vrei să încerci ceva nou, ai nevoie de doar puțină inspirație și pui LaProvincia. În rest, urmezi pașii detaliați ai rețetei și explicațiile suplimentare și asta este tot – obții un preparat aromat, savuros și numai bun de împărțit.