pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Piept de pui la cuptor umplut cu brânză și spanac

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
60 de minute
Cantitate
4 porții

5.00 / 5

Ingrediente

Cum se prepară pieptul de pui la cuptor umplut cu brânză și spanac

Pieptul de pui la cuptor umplut cu brânză și spanac este atât de bun că ți se topește în gură! Ești gata să te apuci de treabă?

Preîncălzește cuptorul la 190°C. Amestecă 1 pachet de spanac tocat dezghețat, 100 g de maioneză, 100 g de brânză feta mărunțită, 2 căței de usturoi tocați, sarea și piperul într-un castron mare pană se omogenizează bine. 

Taie în fâșii mari și subțiri cei 4 piepți de pui LaProvincia, peste care trebuie să pui amestecul de spanac. Rulează fiecare fâșie pentru a cuprinde umplutura și prinde carnea cu o scobitoare pentru a nu se desface. 

Pune rulourile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coace-le în cuptorul preîncălzit până când puiul este rumenit și suculent în interior, 30 până la 40 de minute. 

Poftă bună!

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase