Dacă ești fanul combinațiilor alimentare inedite, atunci vei adora această rețetă.
Spală pieptul de pui LaProvincia și asezonează-l cu sare și piper pe ambele părți. Între timp, preîncălzește grătarul la foc mediu-mare. Unge ușor feliile celor 2 piersici cu ulei de semințe de struguri.
Așază pieptul pe grătar și gătește-l pe fiecare parte timp de 5-7 minute sau până când puiul nu mai este roz.
Pune piersicile pe grătar și gătește-le timp de 3-4 minute. Scoate atât puiul, cât și piersicile de pe grătar și lasă-le să se răcească.
Între timp, într-un castron mic, adaugă 1 lingură de muștar, 1 lingură miere, 1 lingură de oţet de mere, sare şi piper și amestecă bine totul.
Într-un castron mare, adăugă 300 g de baby spanac, 150 g de afine, 50 g de ceapă roșie feliată și 30 g de brânză de capră mărunțită. Taie puiul și piersicile și pune-le deasupra salatei.
Poftă bună și spune-ne și nouă cum ți-a ieșit!