pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Piept de pui la grătar cu piersici proaspete, afine și brânză feta

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
30 de minute
Cantitate
4 porții

Ingrediente

Cum se prepară Pieptul de pui la grătar cu piersici proaspete, afine și brânză feta

Dacă ești fanul combinațiilor alimentare inedite, atunci vei adora această rețetă.

Spală pieptul de pui LaProvincia și asezonează-l cu sare și piper pe ambele părți. Între timp, preîncălzește grătarul la foc mediu-mare. Unge ușor feliile celor 2 piersici cu ulei de semințe de struguri.

Așază pieptul pe grătar și gătește-l pe fiecare parte timp de 5-7 minute sau până când puiul nu mai este roz. 

Pune piersicile pe grătar și gătește-le timp de 3-4 minute. Scoate atât puiul, cât și piersicile de pe grătar și lasă-le să se răcească.

Între timp, într-un castron mic, adaugă 1 lingură de muștar, 1 lingură miere, 1 lingură de oţet de mere, sare şi piper și amestecă bine totul. 

Într-un castron mare, adăugă 300 g de baby spanac, 150 g de afine, 50 g de ceapă roșie feliată și 30 g de brânză de capră mărunțită. Taie puiul și piersicile și pune-le deasupra salatei. 

Poftă bună și spune-ne și nouă cum ți-a ieșit!

Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase